Der er fart på hos EPICO. I sidste uge kunne vi stolt fortælle, at vi, efter at have taget springet som selvstændigt konsulenthus i sommeren 2016, nu har skiftet navn til EPICO – og derved ændrer dele af vores identitet. I dag har vi endnu en nyhed, vi gerne vil dele med dig.

Læs om vores navneskift her.

 

Efter det store spring ud i selvstændighedens ukendte verden strømmer opgaverne ind som aldrig før. Vi har flere freelancere ude, end vi nogensinde har haft – og vi oplever en løbende stigning i antallet af ansatte.

Dét giver travlhed… Og pladsmangel!!

Vi kan derfor med stor glæde i stemmen fortælle, at vi (endelig!!) er flyttet fra vores midlertidige – og lettere trængte – lokaler og ind i vores nyrenoverede lokaler på vores gamle adresse, Borupvang 2C 2750 Ballerup.

Vores store - og hvis vi selv skal sige det - super fede mødelokale.

Vores splinternye kaffemaskine som du skal være velkommen til at prøve, hvis du kigger forbi Ballerup.

 Vi er så glade for de ekstra kvadratmeter, at vi afholder en stor housewarming, hvor alle vores kunder, konsulenter, gode venner og bedre halvdele er inviteret med.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Onsdag 10. maj 2017 kl. 16-19 (invitation følger).

Vi glæder os til at se dig :-)

Psst. Hvis du ikke kan vente til maj, er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi en kop kaffe brygget på vores splinternye – og super avancerede – kaffemaskine.

Lignende blogindlæg