Levering af IT-konsulenter til det offentlige

I EPICO Public kan vi levere enhver IT-profil: Vi kan levere tunge DCA-specialister, unge nyuddannede IT-talenter via EPICO NextGen samt rekruttere den helt rette kandidat til projektansættelse. Vi kan finde de rette mennesker til de rette projekter inden for den rette tid og det aftalte budget. Dette gælder både freelance konsulenter og rekruttering til projekter.

Vi kan hjælpe med at sikre jeres IT-projekter med den helt rette IT-profil – det kan vi fordi vi har dygtige mennesker internt til at finde lige netop den IT-kompetence, I mangler.

Vores kerneforretning

Freelance IT-konsulenter til jeres projekter

Vores kerneydelse består i at levere freelance IT-konsulenter til jeres IT-projekter. Vi kan levere enhver IT-profil til både korte og lange projekter til hele den offentlige sektor. Dertil kan vi også levere hele teams fx bestående af både senior konsulenter samt junior konsulenter, så I kan få de rette IT-kompetencer, til rette tid og indenfor budget.

Specialistviden

DCA - Data, Cloud & Analytics

I EPICO Public kan vi hjælpe jer med at finde de helt tunge specialister med kompetencer inden for bl.a. Business Intelligence, Data Engineering, Data Warehouse, Artificial Intelligence, Machine Learning, Cloud og meget mere. Vi har nogle af de stærkeste BI-konsulenter på markedet tilknyttet og har indblik i både anvendte, nye og kommende teknologiske muligheder. Vi kan finde den rette konsulent til jeres IT-projekt og sikre den nødvendige dokumentation for, at I selv kan fortsætte udviklingen.

Unge IT-talenter

I EPICO Public kan vi hjælpe jer med også at få de unge dygtige nyuddannede IT-talenter ind. Vi ved, at der er mangel på kompetente IT-profiler, og vi ved, at det er svært at finde de unge, og derfor har vi via vores NextGen koncept specialiseret os i at finde netop disse IT-talenter. Vi har i årevis arbejdet professionelt med at matche de unge IT-talenter til projekter både i det private og det offentlige. Vores netværk består af IT-talenter med 0–5 års erfaring inden for alle IT-områder, og vi kan derfor give jer hurtig adgang til kompetente IT-talenter, som kan styrke jeres IT-projekter til billigere priser end senior IT-konsulenter.

Rekruttering til det offentlige

Udover vores forretning med at levere freelance konsulenter kan vi også finde IT-profiler til fastansættelse. Dette kan vi via vores EPICO Search afdeling, som vi i EPICO Public arbejder tæt sammen med på daglig basis. EPICO Search er eksperter i headhunting af ledere og specialister til projektansættelse inden for IT & Engineering, og har bred erfaring med bl.a. udbud og rammeaftaler inden for rekruttering til det offentlige.

Har du brug for en IT-konsulent?