Vi er din personlige samarbejds- og sparringspartner

Vi har en vision om at blive den fortrukne og mest betroede IT-partner globalt og sikre vores partnere, nutidens og fremtidens udvikling inden for IT. Dette opnår vi kun, hvis vi kan stille med den helt rigtige konsulent, og derfor er dine kompetencer samt din udvikling og trivsel vigtig for os.

I EPICO bliver du en del af et netværk af mere end 500 konsulenter på kontrakt, som er ude på opgave, og du bliver en del af et af Danmarks hurtigst voksende IT-konsulenthuse med mere end 10 års erfaring i branchen. 

Kort om EPICO

Vi er et IT-konsulenthus og vores kerneforretning består i at identificere, kvalificere og levere freelance IT-konsulenter.

Vi er et af de største IT-konsulenthuse i Danmark med mere end 500 konsulenter på kontrakt, +6000 CV’er i vores database og mere end 4000 forskellige kunder i vores netværk.

Vi dækker kompetencemæssigt- og geografisk bredt og sender konsulenter på opgave i hele Danmark samt hele Norden og dele af Europa, herunder Sverige og Polen.

Vores kerneværdier bygger på den personlige relation, tillid, åbenhed og kvalitet både mod vores kunder og mod dig som konsulent.

Opret dit CV – så er du allerede godt på vej til din næste opgave!

Det tager kun 2 minutter – vi kontakter dig så snart der er et match på din profil

Upcoming events

Her kan du se vores seneste events - vi håber på at se dig!

Hej! Skriv endelig til os med spørgsmål mm.