EPICO's start som Miracle Buddyshop

EPICO’s fortælling starter helt tilbage i 2009, da Jens Morten Hansen etablerede Miracle Buddyshop under virksomheden Miracle A/S. Efter 8 års tæt samarbejde købte Miracle Buddyshop sig i 2016 ud af projekthuset Miracle, da Miracle Buddyshop ønskede at målrette virksomheden mod en identitet som konsulenthus fremfor projekthus.

2009

Åbner kontor i Jylland

Allerede året efter vi etablerede Miracle Buddyshop (senere EPICO), åbnede vi et kontor i Jylland tæt på Aarhus og med denne udvidelse, havde vi dermed kapaciteten, viden og ressourcerne til at dække IT-freelance konsulentydelser i hele Danmark.

2010

Forretning i Storbritannien etableres

Virksomheden voksede stadig stødt, og med et ønske om at favne mere globalt oprettede EPICO forretning i Storbritannien, og kunne dermed stille med et større netværk af IT-konsulenter både i Danmark, men også store dele af Norden og Europa.

2011

Etablering af kontorer i Sverige

Forretningen voksede, og i 2013 etablerede vi vores første kontor i Göteborg, Sverige og opererede officielt i tre lande. I 2014 Ekspanderede vi yderligere i Sverige og oprettede Epico Tech med kontor i Stockholm. Epico Tech er dybt specialiseret inden for Oracle databasen og leverer de dygtigste Oracle konsulenter på markedet.

2013

Startskuddet til EPICO Search

Virksomheden havde yderligere vokseværk i 2013 og etablerede også afdelingen Miracle Search & Headhunting, som i 2017 skiftede navn til EPICO Search. Enheden udbyder rekrutteringsservices til projektansættelse af IT-specialister og –ledere, og med denne afdeling favner EPICO nu både hjælp til projektansættelse af IT-profiler samt levering af freelance IT-konsulenter til kortere- og længere projekter.

2013

Data, Cloud og Analytics blev til en afdeling

Det var ikke kun Sverige, som fik en specialiseret afdeling. På det danske marked oprettede vi i 2014 CBI-afdelingen, som senere skiftede navn til DCA (Data, Cloud & Analytics). Denne afdeling består af et specialiseret team, der leverer specialiserede konsulenter inden for en lang række områder såsom Business Intelligence, Data Warehouse, OnPrim til Cloud, Machine Learning, AI og mere til.

2014

EPICO NextGen blev oprettet

EPICO NextGen blev etableret i 2016, under navnet Junior IT Partners, men skiftede navn i 2017 til EPICO NextGen. Denne afdeling har fokus på de unge IT-talenter med 0-5 års erhvervserfaring. Det omfatter IT-talenter som enten er i gang med en IT-uddannelse eller nyligt dimitteret inden for IT.

2016

Etablerer nearshoring konceptet EPICO Polen

Samtidig ekspanderede vi yderligere og oprettede endnu en specialiseret afdeling i 2016: EPICO Polen og således kunne EPICO nu også tilbyde nearshoring-konceptet, med dygtige IT-konsulenter geografisk tæt på, til helt andre priser og med en pulje af kvalificerede kandidater langt større end hvad Danmark kan præstere alene.

2016

Skifter officielt navn til EPICO

I 2017 skiftede Miracle Buddyshop officielt navn til EPICO-IT ApS og får for alvor sin egen identitet. Navnet er en sammentrækning af de engelske ord EPIC og COMPETENCIES og danner dermed rammen for EPICO – det episke samarbejde.

2017

Etablerer forretning i Norge

EPICO etablerede selskab i Norge, og fik på den måde et bedre fodfæste i markeder udenfor EU-samarbejdet.

2017

EPICO får ny CEO

Jan Hansen tiltræder som som ny adm. direktør i EPICO pr. 1/10 med henblik på at sætte en ny strategisk retning for organisationen samt understøtte den stigende vækst. 

2018

500 IT-konsulenter på kontrakt

EPICO når en milepæl; 500 IT-konsulenter på kontrakt i Danmark, og mere end 500 konsulenter globalt set. Denne milepæl gør EPICO til et af Danmarks største freelance IT-konsulenthuse baseret på antallet af konsulenter.

2021

Ny CEO og COO i EPICO

Michelle Mark bliver ny CEO i EPICO med tiltrædelse fra den 1. december 2022. Tidligere bestred Michelle Mark posten som COO sammen med Charlotte Thomassen, som fremover varetager COO rollen på tværs af Danmark. Den kvindelig duo skal fremadrettet sikre de vilkår, værdier og økonomiske resultater, der vil motivere og styre EPICO mod nye højder. 

2022

Dynamant bliver del af EPICO

EPICO Group køber størstedelen af det svenske IT-konsulenthus Dynamant, som er kendt for deres ekspertise inden for mainframe-løsninger. Sammenlægningen er en udvidelse af EPICO’s svenske division, der fremover vil have ca. 150 konsulenter siddende, hvilket bl.a. betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder IT-konsulenter med stor ekspertise inden for Mainframe.

2023