Flere end 600 konsulenter er allerede tilknyttet EPICO.
Som freelancer hos os, får du adgang til mange spændende opgaver via vores brede erhvervsnetværk.

Hos EPICO arbejder vi hver dag på at matche stærke IT-profiler som dig med de mange små og store IT- projekter og jobmuligheder, der bliver udbudt i det danske erhvervsliv.
Læs herunder, hvordan vi gør.

Grafisk element

Derfor skal du være IT-freelancer

Der er mange gode grunde til at starte som freelancer inden for IT-faglige områder, IT-branchen eller IT-relaterede jobs, og der kan være flere fordele ved at blive freelancer på arbejdsmarkedet og få mere selvbestemmelse over arbejdslivet.

Jørgen Bruun, besluttede sig at blive freelancer hos EPICO efter 30 år som fastansat i et 8-16 job. Det var bl.a. udsigten til mere fleksibilitet i hverdagen samt selvbestemmelsen - både over indtjeningsforhold og opgaver.

Flere end 600 konsulenter er allerede tilknyttet EPICO, og som freelancer hos os, får du adgang til mange spændende opgaver via vores brede erhvervsnetværk. 

Så nemt og hurtigt bliver du en del af EPICO's netværk

EPICO proces


Upload dit CV så vi kan matche dig med præcis det IT-projekt eller job, du ønsker.
Når vi har modtaget dit CV, sidder vores Resource Managers og matcher dig og dit CV med de opgaver i vores netværk.
Vi tager en snak med dig om dine forventninger, ønsker og kompetencer, når vi har et match.

På den måde får du det rette IT-freelance job.

 

 

 

 

I EPICO er du mere end blot et CV

For os er du ikke blot et tal i en CV-database, men en nøje udvalgt samarbejdspartner. Vores fornemmeste opgave er at sikre det rette match mellem dig og vores kunder. Derfor hjælper vi dig, bl.a. med at sørge for, at dit CV står knivskarpt samt at vejlede og hjælpe dig igennem ansættelsesprocesser hos vores kunder. 

Det mest attraktive, ved at være blevet freelancer, er nok, at man selv bestemmer, hvad det er for opgaver, man vil tage imod. Derudover er der selvfølgelig det økonomiske aspekt i det, hvor jeg har fået bedre mulighed for at styre mine indtægtsforhold. 

 

Jørgen Bruun IT Security Consultant - Freelancer, EPICO

Jeg var til et CV-speed arrangement, hvor jeg efterfølgende fik mit første projekt. Lige siden, har jeg hængt ved i EPICO – jeg synes, det er nogle skønne mennesker, og hvis der er noget, tager de sig altid af det.

 

Silke Birkedal Change manager - Freelancer, EPICO

Download guide

Vi er din personlige samarbejds- og sparringspartner

Vi har en vision om at blive den fortrukne og mest betroede IT-partner globalt og sikre vores partnere, nutidens og fremtidens udvikling inden for IT. Dette opnår vi kun, hvis vi kan stille med den helt rigtige konsulent, og derfor er dine kompetencer samt din udvikling og trivsel vigtig for os.

Som freelancer i EPICO, kan du få hjælp til at afdække dine spidskompetencer og karriereønsker samt få sparring til dit CV. 

Du bliver en del af et netværk med mere end 600 konsulenter på kontrakt, som er ude på opgave, og du bliver en del af ét af Danmarks hurtigst voksende IT-konsulenthuse, med mere end 10 års erfaring i branchen. 

 

EPICO-IT - mere end blot et IT-freelance konsulenthus

EPICO har eksisteret siden 2009, og vi er ét af Danmarks største IT-konsulenthuse. Vi har et bredt netværk af forskellige slags kunder, som på kortere og længere sigt har brug for IT-kompetencer til forskellige IT-projekter. Vi har specialiserede teams under vores forretningsområder, herunder DCA, NextGen, Search samt vores afdeling i Polen.

Vores kerneforretning består i at identificere, kvalificere og levere dygtige IT-konsulenter. Der er dog meget mere til os end blot at hjælpe kunder og konsulenter med at finde hinanden og opnå succes!

Opret dit CV - så er du allerede godt på vej til din næste opgave!

Det tager kun 2 minutter - vi kontakter dig, så snart der er et match på din profil

Skriv til os i dag og bliv ringet op