Derfor skal du være freelancer gennem EPICO

 

Forestil dig et arbejdsliv, hvor du er din egen chef, hvor du kan fokusere på netop de opgaver, som du synes er spændende, hvor work-life balance defineres af dig og hvor bedre løn og mere fleksibilitet er en selvfølgelighed.


Dét og meget mere kan du få som freelancer!


Og for at give dig den bedste start som freelancer har vi samlet 7 gode råd til at komme i gang, i vores whitepaper, som du kan downloade i formen her på siden.
Læs blandt andet om:

  • Prisfastsættelse af dine ydelser
  • Fakturering
  • Opsparing & pension

 

Skal forestillingen blive virkelighed? 
Download guiden og kom godt i gang 👉

 

 

Download guide

Så nemt og hurtigt bliver du en del af EPICO's netværk


Upload dit CV så vi kan matche dig med præcis det IT-projekt eller job, du ønsker.
Når vi har modtaget dit CV, sidder vores Resource Managers og matcher dig og dit CV med de opgaver i vores netværk.
Vi tager en snak med dig om dine forventninger, ønsker og kompetencer, når vi har et match.

På den måde får du det rette IT-freelance job.

Grafisk element

I EPICO er du mere end blot et CV

For os er du ikke blot et tal i en CV-database, men en nøje udvalgt samarbejdspartner. Vores fornemmeste opgave er at sikre det rette match mellem dig og vores kunder. Derfor hjælper vi dig, bl.a. med at sørge for, at dit CV står knivskarpt samt at vejlede og hjælpe dig igennem ansættelsesprocesser hos vores kunder. 

Vi er din personlige samarbejds- og sparringspartner

Vi har en vision om at blive den fortrukne og mest betroede IT-partner globalt og sikre vores partnere, nutidens og fremtidens udvikling inden for IT. Dette opnår vi kun, hvis vi kan stille med den helt rigtige konsulent, og derfor er dine kompetencer samt din udvikling og trivsel vigtig for os.

Som freelancer i EPICO, kan du få hjælp til at afdække dine spidskompetencer og karriereønsker samt få sparring til dit CV. 

Du bliver en del af et netværk med mere end 600 konsulenter på kontrakt, som er ude på opgave, og du bliver en del af ét af Danmarks hurtigst voksende IT-konsulenthuse, med mere end 10 års erfaring i branchen. 

EPICO-IT - mere end blot et IT-freelance konsulenthus

EPICO har eksisteret siden 2009, og vi er ét af Danmarks største IT-konsulenthuse. Vi har et bredt netværk af forskellige slags kunder, som på kortere og længere sigt har brug for IT-kompetencer til forskellige IT-projekter. Vi har specialiserede teams under vores forretningsområder, herunder DCA, NextGen, Search samt vores afdeling i Polen.

Vores kerneforretning består i at identificere, kvalificere og levere dygtige IT-konsulenter. Der er dog meget mere til os end blot at hjælpe kunder og konsulenter med at finde hinanden og opnå succes!

Opret dit CV - så er du allerede godt på vej til din næste opgave!

Det tager kun 2 minutter - vi kontakter dig, så snart der er et match på din profil

Skriv til os i dag og bliv ringet op