Vores specialistområder og afdelinger sikrer jeres succes

Ud over vores kerneforretning med at levere freelance IT-konsulenter, har vi en række specialistområder og afdelinger, som er med til at sikre det bedste samarbejde ud fra jeres behov og strategiske mål.

Vi dækker 360 grader rundt lige fra freelance IT-konsulenten, der besidder hverdagens eftertragtede IT-kompetencer til specialisten med mange års erfaring, fra senior til junior, fra freelance til projektansættelse og med konsulenter i Danmark samt store dele af verden – vi kan hjælpe jer, hele vejen rundt.

Grafisk element

EPICO DCA – din BI-specialist og partner

EPICOs Data, Cloud and Analytics specialistafdeling rådgiver og fokuserer på jeres reelle behov uden at være fastlåst til løsninger fra specifikke leverandører.

Vi har nogle af de stærkeste BI-konsulenter på markedet tilknyttet og har indblik i både anvendte, nye og kommende teknologiske muligheder. Vores DCA Team vil kunne rådgive jer i udviklingen af jeres Business Intelligence miljø, herunder design og opbygning af dedikerede BI-løsninger.

Vi vil kunne støtte jer i videreudviklingen af jeres Data Warehouse og sikre den nødvendige dokumentation for, at I selv kan fortsætte udviklingen.

Grafisk element

EPICO NextGen

NextGen har i årevis arbejdet professionelt med at matche IT-talenter med virksomheder - på mere end et fagligt niveau.

Det kan være vanskeligt, dyrt og ressourcekrævende at finde og ansætte senior IT-konsulenter - I sådanne situationer anbefaler vi at ansætte yngre NextGen-konsulenter.

Vores netværk består af IT-talenter med 0–5 års erfaring inden for alle IT-områder, og vi kan derfor give din virksomhed hurtig adgang til kompetente IT-talenter, som kan styrke forretningen til billigere priser end senior IT-konsulenter. 

Din virksomhed får de dygtigste håndværkere, som har deres datalogiske forståelse og tekniske værktøjskasse i orden. De arbejder professionelt og alle NextGen-konsulenter er nøje udvalgt efter en omfattende screeningsproces.

Læs mere om, hvordan NextGen kan matche dine behov for IT-ydelser af kortere og længere varighed. 

EPICO Polen - din Nearshoring-partner

Der er stor efterspørgsel på dygtige IT-kompetencer i både Danmark og globalt.

Samtidig oplever vi et mere flydende arbejdsmarked, med flere projektansættelser og remote arbejde.

Derfor er vores neashoring-koncept i Polen måden I sikrer jeres fremtid inden for IT på. I Polen har de et langt større antal konsulenter at vælge imellem, så jeres virksomhed ikke går ned på dygtige IT-resourcer hverken nu eller i fremtiden.

Vi har et erfarent team, der sidder lokalt både i Polen (Warsawa) og Danmark, som leverer konsulenter og teams af eksempelvis udviklere, testere og supportere, der har kompetenceniveauer lig de danske konsulenter og til ca. halvdelen af prisen.

Vores polske konsulenter kan arbejde remotely, hvor vi sørger for kontorplads, udstyr og kontrakt, og I kan fokusere på at nå jeres mål og opgaver sammen med vores polske konsulenter.

Grafisk element

EPICO Search - specialister i rekruttering

I EPICO Search er vi eksperter i headhunting af ledere og specialister til projektansættelse inden for IT & Engineering.

Vi er anerkendt for vores dybe forretningsmæssige indsigt, store viden inden for IT og unikke træfsikkerhed i vores kandidater.

Med mere end 3.000 gennemførte rekrutteringer kan vi tilbyde et af branchens bedste og mest dedikerede hold af seniorkonsulenter.

Vi går knivskarpt efter at skabe værdi og vækst hos vores kunder via det rette match.

Udforsk vores netværk i Sverige og se, hvad vi kan gøre for dig i og udenfor Sverige

Brug for en IT-konsulent i Sverige? Eller er du bare nysgerrig på, hvad vores dygtige kollegaer i Sverige laver? Udforsk vores netværk i Sverige og se, hvad vi kan gøre for dig.

Har du andre spørgsmål?