Find IT kompetencer med EPICO

Vi kan levere alle former for IT kompetencer - via vores specialistområder og afdelinger sikrer vi det rette match ud fra jeres behov og strategiske mål.

Læs mere om alle vores services her.

Freelance

Eksperter i at finde eksperterne

EPICO NextGen

Næste generations IT-talenter

EPICO Nearshoring

Din nearshoring partner i Polen

EPICO Search

Specialister i headhunting og rekruttering

EPICO Public

Leverandør til den offentlige sektor

EPICO Tech

Oracle specialister

EPICO Dynamant

Mainframe eksperter

EPICO Sweden

Din leverandør af IT freelancers i Sverige

Grafisk element

IT freelancers - lokalt og globalt

I EPICO er vi eksperter i at finde eksperterne og vi har mere end 12 års brancheerfaring som konsulenthus. Vi kender dermed branchen, vi kender markedet og vi kender konsulenterne, så vi kan sikre den bedste rådgivning og det rette match.

Vi kan finde lige den IT kompetence, som I mangler - lige fra IT generalisten til den tunge IT specialist, den unge nyuddannede og hende med +20 års erfaring. Find din næste udvikler, tester, projektleder, cloud arkitekt, software ingeniør mm.

Grafisk element

EPICO NextGen

NextGen har i årevis arbejdet professionelt med at matche IT-talenter med virksomheder - på mere end et fagligt niveau.

Det kan være vanskeligt, dyrt og ressourcekrævende at finde og ansætte senior IT-konsulenter - I sådanne situationer anbefaler vi at ansætte yngre NextGen-konsulenter.

Vores netværk består af IT-talenter med 0–5 års erfaring inden for alle IT-områder, og vi kan derfor give din virksomhed hurtig adgang til kompetente IT-talenter, som kan styrke forretningen til billigere priser end senior IT-konsulenter. 

Din virksomhed får de dygtigste håndværkere, som har deres datalogiske forståelse og tekniske værktøjskasse i orden. De arbejder professionelt og alle NextGen-konsulenter er nøje udvalgt efter en omfattende screeningsproces.

Læs mere om, hvordan NextGen kan matche dine behov for IT-ydelser af kortere og længere varighed. 

EPICO Nearshoring - din Nearshoring-partner i Polen

Der er stor efterspørgsel på dygtige IT-kompetencer i både Danmark og globalt.

Samtidig oplever vi et mere flydende arbejdsmarked, med flere projektansættelser og remote arbejde.

Derfor er vores neashoring-koncept i Polen måden I sikrer jeres fremtid inden for IT på. I Polen har de et langt større antal konsulenter at vælge imellem, så jeres virksomhed ikke går ned på dygtige IT-resourcer hverken nu eller i fremtiden.

Vi har et erfarent team, der sidder lokalt både i Polen (Warsawa) og Danmark, som leverer konsulenter og teams af eksempelvis udviklere, testere og supportere, der har kompetenceniveauer lig de danske konsulenter og til ca. halvdelen af prisen.

Vores polske konsulenter kan arbejde remotely, hvor vi sørger for kontorplads, udstyr og kontrakt, og I kan fokusere på at nå jeres mål og opgaver sammen med vores polske konsulenter.

Grafisk element

EPICO Search - specialister i rekruttering

I EPICO Search er vi eksperter i headhunting af ledere og specialister til projektansættelse inden for IT & Engineering.

Vi er anerkendt for vores dybe forretningsmæssige indsigt, store viden inden for IT og unikke træfsikkerhed i vores kandidater.

Med mere end 3.000 gennemførte rekrutteringer kan vi tilbyde et af branchens bedste og mest dedikerede hold af seniorkonsulenter.

Vi går knivskarpt efter at skabe værdi og vækst hos vores kunder via det rette match.

Grafisk element

EPICO Public - leverandør til det offentlige

Vores Public afdeling er specialiserer i at levere IT-konsulenter til den offentlige sektor. Hos EPICO Public har vi betydelig ekspertise inden for den offentlige sektor og rammeaftaler.

Vores specialistviden tiltrækker de rette IT-ressourcer til regioner, stat, offentlige virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommuner. EPICO Public forener mange års faglig viden og indsigt i den offentlige sektor, hvilket gør, at vi forstår og håndterer sektorens udfordringer med professionalisme, faglighed og indsigt.

Grafisk element

EPICO Tech - Oracle specialister

EPICO Tech er eksperter i Oracle databaser samt meget mere. Vores EPICO Tech-team, der til dagligt sidder på vores kontor i Stockholm, har i gennemsnit mere end 20 års erfaring med Oracle teknologier.

Vores Tech-konsulenter arbejder til daglig med komplekse og forretningskritiske Oracle miljøer, hvor der stilles store krav til sikkerhed, tilgængelighed og perfromance. Vores Tech-konsulenter er eksperter i Oracle databaser og Oracle APEX og hvordan man bygger skalerbare, low code, data-drevne applikationer, som hvordan man kontinuerligt arbejder med automatisering for at sikre et højt niveau af serviceog sikkerhed.

Grafisk element

EPICO Dynamant - Mainframe eksperter

Dynamant blev i 2023 en del af EPICO, hvorfor vi nu kan tilbyde nogle af de dygtigste eksperter i Mainframe applikationer, skrevet i Cobol kode. Vores konsulenter har mere end 25 års erfaring med Mainframe, og er eksperter i komplekse og transaktionsintense Mainframe systemer. Vi tilbyder on-site konsulenter, Mainframe as a Service samt uddannelse.

Dynamant er det førende konsulenthus indenfor Mainframe i Norden, og er Silver Business Partner med IBM. Til dagligt opererer vores Dynamant konsulenter fra Sverige - klik på linket og læs meget mere om vores Mainframe kompetencer, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Grafisk element

EPICO DCA – din BI-specialist og partner

EPICOs Data, Cloud and Analytics specialistafdeling rådgiver og fokuserer på jeres reelle behov uden at være fastlåst til løsninger fra specifikke leverandører.

Vi har nogle af de stærkeste BI-konsulenter på markedet tilknyttet og har indblik i både anvendte, nye og kommende teknologiske muligheder. Vores DCA Team vil kunne rådgive jer i udviklingen af jeres Business Intelligence miljø, herunder design og opbygning af dedikerede BI-løsninger.

Vi vil kunne støtte jer i videreudviklingen af jeres Data Warehouse og sikre den nødvendige dokumentation for, at I selv kan fortsætte udviklingen.

Udforsk vores netværk i Sverige og se, hvad vi kan gøre for dig i og udenfor Sverige

Brug for en IT-konsulent i Sverige? Eller er du bare nysgerrig på, hvad vores dygtige kollegaer i Sverige laver? Udforsk vores netværk i Sverige og se, hvad vi kan gøre for dig.

Har du andre spørgsmål?