Din adgang til et af Danmarks største IT-kompetencenetværk


Med adgang til over 6000 CV'er, kan du finde stærke digitale kompetencer fra A-Å.

Hvad end du mangler en senior freelancer, en nyuddannet eller en fastansættelse indenfor IT,
har du gennem EPICO en genvej til at få dækket jeres forretningsbehov.

Uanset om din forretning står overfor en total digital transformation,
eller du har behov for en enkelt udvikler i morgen, så kan du sætte lid til vores 15+ års erfaring på markedet.

Udfyld kontaktformularen og få åbnet hoveddøren til et unikt kompetencenetværk

 

 

Grafisk element

Vi finder og leverer IT-kompetencerne

Vi er eksperter i at finde eksperterne. Vi møder vores partnere med ekspertise hver dag. Vi sætter en dyd i at udvikle vores faglige horisont og være på forkant med ny viden inden for IT. Dette sikrer vi gennem vores indsigt i IT-branchen, vores kunder og konsulenter. Med over 10 års erfaring, som konsulenthus, har vi opbygget unik viden og et bredt netværk. Det er denne viden og ekspertise, som vi møder vores partnere med hver dag.

Vi har en professionel tilgang til samarbejder, hvor vi sikrer det rette match samt en kvalitetsrig proces fra a - z. Kvalitet kommer ikke af sig selv, det skabes af de rigtige mennesker og forhold og det har vi. Det efterlever vi ved at vi sikrer kvalitet i samarbejdet baseret på vores indsigt i branchen, kompetencer, vores veldokumenterede processer samt vores personlige relation til kunder og konsulenter.

Her har EPICO gjort en forskel

EPICO-IT - mere end blot et IT-freelance konsulenthus

EPICO har eksisteret siden 2009, og vi er ét af Danmarks største IT-konsulenthuse. Vi har et bredt netværk af forskellige slags kunder, som på kortere og længere sigt har brug for IT-kompetencer til forskellige IT-projekter. Vi har specialiserede teams under vores forretningsområder, herunder DCA, NextGen, Search samt vores afdeling i Polen.

Vores kerneforretning består i at identificere, kvalificere og levere dygtige IT-konsulenter. Der er dog meget mere til os end blot at hjælpe kunder og konsulenter med at finde hinanden og opnå succes!