I EPICO er du mere end blot et CV

For os er du ikke blot et tal i en CV-database, men en nøje udvalgt samarbejdspartner. Vores fornemmeste opgave er at sikre det rette match mellem dig og vores kunder. Derfor hjælper vi bl.a. dig med at sørge for, at dit CV står knivskarpt, samt at vejlede og hjælpe dig igennem ansættelsesprocesser hos vores kunder. Vi elsker også et se vores konsulenter til både faglige og sociale arrangementer, og inviterer dermed til diverse events mange gange om året.

Kort om EPICO

Vi er et IT-konsulenthus og vores kerneforretning består i at identificere, kvalificere og levere freelance IT-konsulenter, som dig.

Vi er et af de største IT-konsulenthuse i Danmark med mere end 500 konsulenter ude på opgave, +6000 CV’er i vores database og mere end 4000 forskellige kunder i vores netværk.

Vi dækker kompetencemæssigt- og geografisk bredt og sender konsulenter på opgave i hele Danmark samt hele Norden og dele af Europa, herunder Sverige og Polen.

Vores kerneværdier bygger på den personlige relation, tillid, åbenhed og kvalitet både mod vores kunder og mod dig som konsulent.

Grafisk element

Fordele som konsulent i EPICO

  • Forsikringer – vi tilbyder en skræddersyet IT-ansvarsforsikring gennem Tryg Forsikring til vores konsulenter på opgave. 
  • Pension - vi har forhandlet en pensionsaftale via Danica Pension, som vores konsulenter kan benytte. 
  • Kurser – vi tilbyder kurser og certificeringer gennem Mentorix til fordelagtige priser. 
  • Events og arrangementer – vi afholder en årlig nytårskur samt høstfest for både konsulenter og medarbejdere i EPICO, og dertil afholder vi også løbende faglige arrangementer, CV-Speed og webinarer.

 

EPICO har hjertet med i alt hvad de gør, og det er en vigtig grund til, at jeg har været freelance konsulent hos EPICO i så mange år.

Anders Dinsen Konsulent/test manager

Ledige stillinger

Har du ikke oprettet dit CV endnu? – så kan du gøre det nemt og hurtigt med kun 1 klik

Det tager kun 2 minutter – vi kontakter dig, så snart der er et match på din profil