Vi har et stærkt netværk af .NET-udviklere

Har du brug for en .NET-udvikler til større eller mindre opgaver inden for system- eller webudvikling? Hos EPICO har vi et hold af dygtige freelancere, der står klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre.

Det kan være en tidskrævende proces selv at skulle udvælge den rette IT-udvikler til opgaven – især hvis det er et job, der kan klares på nogle måneder. Spar tid og penge og overlad udvælgelsesprocessen til os. Så leverer vi den bedste .NET-udvikler med netop de kompetencer, du efterspørger.

Kontakt vores kontor i København eller Århus og hør mere.

Kontoret i København træffes på telefon 30 52 30 50 og kontoret i Århus på telefon 53 74 72 36.

Hvad er .NET?

NET er en udviklingsplatform skabt af Microsoft, som kan anvendes til udvikling af nye applikationer til web og smartphones. Desuden kan du bruge ASP.NET til at skabe interaktive og mere dynamiske hjemmesider. Du kan blandt andet lave den bagvedliggende kode i c#.

Er c# og ASP.NET sort snak for dig, så lad en professionel .NET-udvikler tage sig af programmeringsarbejdet, så du slipper for at bruge tid på at skulle sætte dig ind i det.

Fordele ved en .NET-udvikler fra EPICO

Med en .NET-udvikler fra EPICO får du hjælp til:
• udvikling af web-applikationer
• udvikling af moduler til webshops
• udvikling af Facebook-applikationer
• flot grafisk opsætning af din hjemmeside
• arbejde i c# og ASP.NET

Desuden er du sikker på:
• en fast aftale om timepris og tidsforløb
• at få en kompetent .NET-udvikler til hele opgaven
• mulighed for formulering af ny digital strategi

Har du brug for en .NET-udvikler

Står du med en opgave, hvor du har brug for hjælp til .NET eller c#?

Du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.
Det er naturligvis uforpligtende. Vi kontakter dig hurtigst muligt herefter. 

Skal du eksempelvis bruge et system, der kan vise videoer på din hjemmeside og lade brugerne kommentere – og integrere sig uproblematisk med dine eksisterende systemer? Har du særlige krav til userbility eller et responsivt design? Eller skal du bruge et særligt system, der samarbejder med dit lagersystem eller system til kørsel, kunder eller regnskab?

Hos EPICO får du råd og vejledning – fra vi mødes og taler sammen om dine indledende ønsker, til du står med det færdige program, der er udviklet, gennemtestet og lanceret med succes på din hjemmeside eller til smartphones. Vil du vide mere om muligheden for at rekruttere en .NET-udvikler til din opgave i c# og ASP.NET eller lignende teknologier?