Vi er din IT-sparring og samarbejdspartner

EPICO har eksisteret, som konsulenthus, siden 2009. Vores kerneforretning består i at identificere, kvalificere og levere dygtige IT-konsulenter samt at rekruttere IT-specialister til faste stillinger.

Der er dog meget andet at fortælle om EPICO, end blot at hjælpe kunder og konsulenter med at finde hinanden og opnå succes!

Grafisk element

Vores vision

Vores vision er at være den foretrukne og mest betroede IT-partner globalt, for at sikre vores partnere nutidens og fremtidens udvikling inden for IT. 

Grafisk element

Vores mission

Vores mission er at være på forkant med IT-udviklingen således, at vi kan sikre det rette match mellem konsulenter og virksomheder.  Det sikrer vi ved at have indgående kendskab til, og forståelse for, vores partnere. På baggrund af vores kerneforretning af freelance IT-konsulenter samt vores specialistområder, understøtter vi virksomheders strategiske mål.    ​

Vi identificerer, kvalificerer og leverer den helt rette IT-profil for at sikre vores kunders succes.  

Vores værdier

Personlig relation

Vi tror på, at det bedste samarbejde sker, når man kender hinanden. Gennem indsigt i både fagligheden og mennesket bag kompetencerne, samt virksomheden og dennes kultur, kan vi sikre det rette match.

For vi ser mennesker – vi ser potentialer – vi tror på mennesker – vi er din personlige samarbejdspartner.

Tillid

Vores samarbejder er baseret på integritet, tillid og den personlige relation, både internt og eksternt.

Vi møder vores partnere med højeste grad af åbenhed og ærlighed, for at sikre en tillidsfuld relation. 

Dette gør vi ved at levere rådgivning og det rette match uvildigt og udelukkende med henblik på at understøtte vores partneres strategiske målsætninger. 

Åbenhed

Vores kultur er præget af åbenhed, da vi tror på mennesker og giver plads til meninger og holdninger. Vi omfavner alle typer af mennesker og personligheder, baggrunde og identiteter.   

For os er høj moral og positiv energi vigtigt, hvorfor vores mantra går på, at man skal gå fløjtende til og fra arbejde.

Ekspertise

Vi møder vores partnere med ekspertise hver dag. Vi sætter en dyd i at udvikle vores faglige horisont og være på forkant med ny viden inden for IT.

Dette sikrer vi gennem vores indsigt i IT-branchen, vores kunder og konsulenter. Med over 15 års erfaring, som konsulenthus, har vi opbygget unik viden og et bredt netværk.

Det er denne viden og ekspertise, som vi møder vores partnere med hver dag.

EPICO's DNA

Kulturen og kerneværdierne danner fundamentet for EPICO’s DNA. 
Vores kultur er præget af, at vi tror på mennesker og giver plads til alle identiteter, personligheder og holdninger. For os er høj moral og positiv energi vigtigt, hvorfor vi går op i, at alle medarbejdere går fløjtende til og fra arbejde.

Vi er ikke bange for at skabe nye ukonventionelle aktiviteter og tiltag, og det er dette mindset, vi møder vores partnere med. Vi sætter en ære i at lære vores kunder og konsulenter at kende, så vi kan levere et match på mere end et fagligt plan, fordi vi ved hvor meget personlige relationer betyder for samarbejdet. Vi værner om vores faglighed inden for IT, og vi vægter altid at interagere med højeste grad af åbenhed og ærlighed, da vi ønsker det bedste resultat for vores partnere. Derfor er vi din ekspert og agile samarbejdspartner. 

Dette definerer måden, hvorpå vi i organisationen arbejder på tværs af afdelinger og specialistområder - på den måde er vi bundet sammen til ONE EPICO. 

Det er vores DNA. Det er EPICO. 

Vores organisation

Din IT-Freelance partner

Vi er eksperter i at finde eksperterne og kan lever lige den IT-profil eller kompetencer, som I mangler til netop jeres IT-projekt eller team.

Dit IT-konsulenthus i Sverige

Vi har kontorer i både Göteborg og Stockholm og kan levere alle typer af IT-konsulenter til bl.a. det svenske marked, men også resten af Norden og Europa.

Din nearshoring-partner

Lokalt til stede i både Polen og DK og leverer polske konsulenter og teams af fx udviklere, testere og supportere. Konsulenter har samme kompetenceniveau som de danske, taler flydende engelsk og til konkurrencedygtige priser.

Specialister i rekruttering

Afdelingen er specialiseret i headhunting af ledere og specialister indenfor IT & Engineering til fastansættelse, og med en unik træfsikkerhed på næsten 100%.

Din Oracle specialist

Vores EPICO Tech team består af et hold eksperter i verdensklasse inden for Oracle Databaser, AI og VMS og meget mere.

Næste generations IT-talenter

Et bredt netværk af kvalificerede IT-talenter med 0-2 års erhvervserfaring. IT-talenter med en IT-faglig uddannelse som excellerer med den nyeste viden inden for softwareudvikling, testing, datascience, UX eller lignende inden for IT.

Grafisk element

Læs mere om EPICO's historie her

Vi synes den er et kig værd, men vi er selvfølgelig en smule biased

Har du spørgsmål, eller vil du gerne i kontakt med os?