Open Source Project Management

Vil du skifte til en Open Source-hjemmeside? Driller din Drupal webpage? Eller har du brug for anden hjælp til Open Source project management? Så har du fundet det rigtige IT-konsulenthus.

Vi har en masse dygtige freelanceeksperter i Open Source, som står klar til at hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Det kan være yderst tidskrævende selv at udvælge den rette Open Source-ekspert i mængden af freelancere. Lad os hjælpe dig.

Vi har et stort kartotek af mere end 3.500 dygtige IT-folk, og du kan spare tid og penge ved at samarbejde med os og undgå stillingsopslag og jobsamtaler. Vi sørger for det rette match – menneskeligt og kompetencemæssigt – så du kan få hjælp til dit Open Source.

Kontoret i København træffes på telefon 30 52 30 50 og kontoret i Århus på telefon 53 74 72 36.
Du er også meget velkommen til at sende en e-mail til info@epico.dk

Du kan også læse videre om vores andre specialister. Klik på menuen til venstre. 

Hvad er Open Source?

Open Source er gratis software, der er frit tilgængeligt. Programmerne og systemerne bliver udviklet af flere udviklere i et stort og løst fællesskab, der hele tiden opdaterer programmerne med nye funktioner og moduler. Til kontoret kan du få Apache Open Office, mens Drupal er et populært content management-system til opsætning og drift af hjemmesider.

Open Source er som nævnt gratis, men kan stille krav til viden om implementering, administration og videreudvikling. Vil du være sikker på en god start med brug af Open Source? Eller er du og din virksomhed allerede i gang, og mangler I hjælp til at udnytte potentialet fuldt ud? Så kontakt os og kom videre.

Hjælp til Open Source Project Management

Har du brug for hjælp til Open Source? Skal du have hjælp til et let håndterbart servermiljø i Linux? Eller starte en ny hjemmeside i det innovative gratis Drupal?

Uanset om du vil skifte til et nyt Open Source-system, om du har brug for hjælp til fejlfinding, eller du har behov for at få udviklet nye moduler eller funktioner, så har vi konsulenter, der er klar til at hjælpe.

Du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Vi tilbyder hjælp til:
• Open Source-support
• drift af Open Source project management
• udvikling af nye funktioner
• Linux
• support, drift, udvikling og fejlfinding på din Drupal-hjemmeside
• Apache Office-pakke i Open Source
• drift af content management-systemer, der driver nogle af landets største hjemmesider
• programmering og udvikling til dit Open Source-system
• opsætning af netværk

Skal du bruge en konsulent til Open Source Project Management?

Open Source-programmer kan være komplekse at håndtere og udnytte optimalt. Lad os hjælpe dig til at undgå administrative opstartsproblemer, eller hvis du har behov for videreudvikling eller fejlfinding.

VI har et stort udvalg af freelance IT-eksperter, og vi står til rådighed for dig.

Vil du være en del af holdet?

Opret dit CV - så kontakter vi dig med det rette job!

Det tager kun 2 minutter.