Få adgang til nogle af landets bedste Data Warehouse og Business Intelligence konsulenter

Vi lever i myriader af data, og det kan være svært at samle data på tværs af kilder og skabe overblik, der kan hjælpe virksomheden til at foretage de rette valg. Med hjælp fra EPICO kan du få adgang til de data, du har brug for – i et relevant format og på de tidspunkter, du har brug for det.

Lyder det interessant? Så få en snak med en af vores Business Intelligence-konsulenter og hør mere om mulighederne for professionel Data Warehouse for din virksomhed.

Kontoret i København træffes på telefon 30 52 30 50 og kontoret i Århus på telefon 53 74 72 36.

Hvad er Data Warehouse og Business Intelligence?

Et Data Warehouse er en samling af data fra forskellige kilder og organiseres bedst muligt for at give mulighed for analyse og rapporter på baggrund af data. Det kan eksempelvis omhandle omsætning per dag, udgifter eller lignende, der er vigtigt for at kunne træffe de rette beslutninger i virksomheden.

I dag opfattes begrebet Data Warehouse under Business Intelligence, der er et udtryk, som benyttes inden for et bredt spekter af softwareløsninger. Softwareløsningerne arbejder som udgangspunkt med at omsætte data fra et kildesystem til enklere data, der er lettere at læse i en ny database, hvorfra slutbrugeren kan omsætte dem til statistik eller rapportering.

En Business Intelligence-konsulent kan dermed hjælpe virksomheden til at skabe overblik over store mængder data til eksempelvis timeregistrering og løn, kundedatabaser og meget mere.

Fordele ved at bruge en Business Intelligence-konsulent

Med en Business Intelligence-konsulent fra os kan du få adgang til information i den relevante form og på det krævede tidspunkt for de relevante beslutningstagere i virksomheden. Ikke mindst får du data i den bedste kvalitet.

Vi tilbyder Business Intelligence-løsninger til:
• (automatiseret) indsamling af data – fx på tværs af datakilder
• integration af data
• udvælgelse, gruppering og behandling af data
• præsentation og afrapportering
• fremskrivning af nye data gennem brug af forecast og analyse
• en ny Data Warehouse-strategi
• Business Intelligence-udvikling på diverse platforme

Træf bedre beslutninger, øg effektiviteten og minimer omkostningerne med hjælp fra Business Data Warehouse.

Skal du bruge en Business Intelligence-konsulent?

Har du brug for hjælp til Business Data Warehouse?

Du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Hør, hvordan vi konkret kan hjælpe dig og din virksomhed – og få et af markedets bedste tilbud. Vi tager altid udgangspunkt i dit projekt og udvælger den stærkeste Business Intelligence-konsulent til opgaven.