Find ledige stillinger og opgaver

I EPICO har vi både ledige faste stillinger ude hos vores kunder, hvor du vil indgå i en mere klassisk rekrutteringsproces, og samtidig har vi også freelance konsulentopgaver til dig som ønsker både kortere- eller længervarende opgaver og sidde som konsulent ude hos vores kunder.

Vi slår også løbende stillingsopslag op for stillinger i vores egen virksomhed, hvor du kan blive en fast del af EPICO.

Grafisk element

Se ledige faste stillinger

Se alle de ledige stillinger, som vores kunder tilbyder gennem os. Vi er specialister i at finde og rekruttere IT-profiler til et væld af forskellige stillinger, hvorfor vores kunder netop har valgt os til at hjælpe dem med at finde den helt rigtige person.

Klik på pilen forneden og se alle ledige faste stillinger.

Grafisk element

Se ledige freelanceopgaver

EPICO er et af Danmarks største IT-konsulenthuse med et bredt netværk af forskellige slags kunder, som på kortere og længere sigt har brug for IT-kompetencer til forskellige IT-projekter.

Er du IT-freelancekonsulent og på udkig efter nye opgaver? Så klik på pilen forneden og se alle de ledige konsulentopgaver, som vi tilbyder ude hos vores kunder.

Du kan også se ledige stillinger i vores LinkedIngruppe "EPICO Freelance Jobs" 

Grafisk element

Se ledige jobs i EPICO

I EPICO er der højt til loftet og godt humør. Vi har en flad organisatorisk struktur med plads til alle. I EPICO skal man kunne være sig selv, og vi giver plads til, at du kan beskæftige dig med lige netop det, som du er god til. Vi vægter åbenhed, ærlig, ekspertise og den personlige relation - skal du være en del af EPICO? Klik på pilen og se om der er en ledig stilling, som matcher din profil.