EPICO Public

EPICO Public er eliteleverandør til det offentlige inden for IT-branchen, da vi er blandt de 1% største leverandører. Vi er specialiseret i at identificere, kvalificere og levere IT-konsulenter til den offentlige sektor. EPICO Public har stor faglig indsigt i den offentlige sektor, rammeaftaler og håndtering af disse, og vi har en specialistviden, der gør, at vi tiltrækker de rigtige IT-ressourcer til regioner, stat, offentlige virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommuner. EPICO Public kan også bistå med næste generations IT-talenter via det gennemprøvede koncept EPICO NextGen.

EPICO Public kombinerer mange års faglig viden og indsigt i den offentlige sektor, så afdelingen kender de udfordringer, den offentlige sektor står overfor og forstår at håndtere det med stor professionalisme, faglighed og indsigt. EPICO Public kan således understøtte leverancer med de rigtige IT-konsulenter til alle offentlige instanser.

IT er også velfærd

Vi skal sikre fremtidens IT-talenter, og der skal uddannes flere eksperter

Det skal være attraktivt for unge IT-talenter at arbejde i det offentlige

Vi skal skaffe den rette arbejdskraft til IT-sektoren

Bedre IT-udbud skal genoprette det offentlige renommé på IT-projekter.

De rette IT-kompetencer

Med EPICO Public som samarbejdspartner kan I sikre jeres IT-projekter nu og i fremtiden. Vi leverer IT freelance konsulenter inden for et væld af forskellige teknologier og kompetenceniveauer samtidig med, at vi også rekrutterer IT-profiler til projekt stillinger.

Nyheder og blogindlæg

Brug for en IT-konsulent?