Find din Test Manager gennem EPICO

Med en Test Manager fra EPICO får du blandt andet professionel planlægning, håndtering og ledelse af softwaretest og testressourcer.

Fortæl om jeres forventninger til testforløbet samt om, hvilke elementer der er essentielle for jeres arbejdsgange. Så leverer vi test management med professionel planlægning og eksekvering af selve testen. Vores Test Manager har overblikket og leverer en struktureret testplan, så I kan koncentrere jer om andre ting. Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste Test Managers, der kan træde til straks og bidrage med professionel og kompetent ekspertviden.

Kontoret i København træffes på telefon 30 52 30 50 og kontoret i Århus på telefon 53 74 72 36.

Hvad er test management?

Med test management bliver test af virksomhedens produkter ledet og styret af professionelle Test Managers. At investere i en Advanced Test Manager skal ses som at investere i et godt resultat snarere end som en omkostning. Det kan forhindre fejl i at opstå i første omgang, ligesom testerne kan finde og fjerne fejl, der allerede er opstået.

Hjælp til test management

Med en Test Manager fra EPICO bliver I kvalificerede til at træffe de bedste beslutninger. Har du brug for en Test Manager til grundig gennemtestning af din IT-software – for fejl, behov for vedligehold eller nye udviklingsmuligheder? Så ring til os og hør mere.

Vi tilbyder en Advanced Test Manager til:
• planlægning af kommende testforløb med teststrategi og testplan
• at skabe optimal fremdrift i virksomhedens softwareudvikling
• at give ny feedback og få friske øjne på jeres udviklingsprojekt
• et professionelt testforløb efter tidsplanen
• at have fokus på projektets kvalitet
• professionel opfølgning på testresultater med testrapportering
• TDD – test driven development
• At sikre anvendelige testresultater, der bidrager til produktudviklingen

Vores test managers er i reglen:
• ISTQB-certificerede
• eller ISEB-certificerede, som det hed før

Skal vi finde en Test Manager til din virksomhed

Test management kan være en stor mundfuld, så overlad det til en professionel Test Manager at styre testforløbet fra den indledende planlægning til de endelige resultater. Så kan du styre projektet uden afbrydelser. Du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular

Vil du vide mere om vores Test Managers, eller har du spørgsmål omkring, hvordan du bedst kan udnytte test management? Så ring til os og få kontakt til en af vores Testledere/Test Managers allerede i dag og hør mere. Har vi overbevist dig om fordelene ved at vælge en Advanced Test Manager gennem EPICO, så tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på test management.

For yderligere information eller kontakt til den bedste Test Manager samt testere, testkoordinatorer eller tekniske testere til opgaven, så ring eller skriv til os i dag.