Din BI-specialist og Data, Cloud & Analytics ekspert

EPICOs Data, Cloud and Analytics specialistafdeling rådgiver og fokuserer på kundernes reelle behov uden at være fastlåst til løsninger fra specifikke leverandører. Alle i DCA-teamet har en lang baggrund fra ledende Business Intelligence leverandører, og EPICO kan dermed sikre vores kunder høj kvalitet i både sparringen og rådgivningen indenfor Data, Cloud og Analytics området - og i forbindelse med konsulentleverancen.

Grafisk element

Rådgiver og sparringspartner

EPICOs BI-team er eksperter i at finde den helt rigtige type BI-konsulent, og stiller gerne deres erfaring til rådighed. I dialog med jer vil teamet søge at afdække hvad den konkrete opgave går ud på, og hvad det er for et resultat I ønsker at opnå – for derved at kunne rådgive omkring opgaveløsningen.

EPICO ved af erfaring hvor vigtig sparring og inspiration til fleksible løsninger er, hvis man fx. er en virksomhed i vækst. Derfor vil DCA-teamet gerne investere tid og ressourcer i at forstå den strategi og de ønsker som I har til fx. videreudvikling af jeres Data Warehouse.

Nogle af vores kunder kender vi efterhånden så godt, at vi faktisk ville kunne nøjes med en ”sms” fra dem om, hvilken opgave der skal udføres - og ud fra vores samarbejde og kendskab til kunden, ville kunne vurdere hvilken type af konsulent, de vil have behov for.

Grafisk element

Med os som partner står du stærkt inden for BI-løsninger og rådgivning

Vi har nogle af de stærkeste BI-konsulenter på markedet tilknyttet og har indblik i både anvendte, nye og kommende teknologiske muligheder. Vores DCA Team vil kunne rådgive jer i udviklingen af jeres Business Intelligence miljø, herunder design og opbygning af dedikerede BI-løsninger. Vi vil kunne støtte jer i videreudviklingen af jeres Data Warehouse og sikre den nødvendige dokumentation for, at I selv kan fortsætte udviklingen.

Passionen for vores fag er det, som EPICOs DCA-team og vores BI-konsulenter brænder for.

I EPICO’s DCA-team forstår vi BI-konsulenternes behov for information, vi ved hvilke spørgsmål de vil have til en konkret opgave og kan derfor altid være på forkant med afklaringen, inden vi taler med BI-konsulenterne. 

Book os til et uforpligtende møde

Det bedste samarbejde sker ved, at vi lærer hinanden at kende - book os til et uforpligtende møde, og hør' mere om vores BI-konsulenter, og hvordan vi bedst kan hjælpe lige netop jer.

Har du spørgsmål?