EnergiData er en dansk SaaS virksomhed, der leverer en EMS-platform (Energi Management System) til kunder i både privat og offentlig sektor. De opererer på markedet for energieffektivisering - gennem fjernaflæst dataopsamling på energi- og ressourceforbrug på tværs af en bygningsportefølje. En indsats der reducerer energispild, med gode besparelser og reduceret CO2 udledning og klimabelastning til følge.

Udfordringen: En kraftig vækst krævede medarbejderudvidelse

I 2020 satte EnergiData en ny vækststrategi i søen, der indebar investeringer i deres IT-udvikling. Det blev starten på den kraftige vækst Energidata oplever i dag. En vækst, der krævede en løbende udvidelse af medarbejderstaben, for at følge med både efterspørgsel og udvikling.

Grafisk element

Løsningen: En partner med et indgående kendskab til EnergiData

I denne udvidelse og deri løbende rekruttering har EPICO været EnergiDatas samarbejdspartner. Virksomhedens CIO, Lars Hansen, fortæller, at igennem årene er der rekrutteret mere end 15 profiler. Men hvorfor vælge netop EPICO? Fordi som Lars forklarer:

”Med EPICO som samarbejdspartner har jeg ikke skulle bruge unødig tid i rekrutterings-processerne. EPICO har opbygget et indgående kendskab til os, som sammen med en grundig arbejdstilgang har gjort, at de har leveret kandidater, som hver gang har matchet både fagligt og personligt ud fra det, som vi har søgt.”

Lars Hansen,
CIO, EnergiData.

Resultat: En høj hit rate har sikret de rette profiler

Udover at Lars anser EPICO som en stærk rekrutteringspartner, forklarer han, at han sideløbende også har oplevet, at hans kontaktperson hos EPICO har været en ledelsesmæssig sparringspartner. Lars forklarer, at det går i tråd med den holistiske arbejdstilgang, som han mener, at EPICO har. Når der skal rekrutteres nye kandidater, oplever han ikke, at der arbejdes ud fra en fast checkliste, men i stedet ud fra en stor interesse i kunden og opgaven. Den grundighed gør, at der rammes plet med leveringen af profilerne. 

For en virksomhed som EnergiData har den høje hitrate på rekrutteringerne været afgørende. Det har været essentielt, at der er blevet leveret de rette profiler, hurtigt, som har kunne understøtte virksomheden i deres vækstrejse og succes.

Skrevet af Carina Lassen

Lignende blogindlæg