Head of Marketing & Communications, Sara Høyer, er udvalgt til Berlingske Talent 100-listen

Sara Høyer Tækker er blevet udvalgt til Berlingskes Talent 100-liste, der årligt tildeles dansk erhvervsliv og det offentliges største talenter. I en alder af blot 32 år fik Sara i 2022 stillingen som Head of Marketing & Communications for EPICO Group, hvor hun driver EPICO koncernens marketing- og kommunikationsindsatser på tværs af forretningsområder, målgrupper og landegrænser.

Grafisk element

Sara har løftet EPICO’s image og kommunikation markant og haft en væsentlig rolle i virksomhedens strategiske udvikling og branding, hvilket har haft mærkbar betydning for væksten og omsætningen. Det er nemlig ikke altid nemt at jonglere mellem flere afdelinger og lande, og følge med, når det går rigtig stærkt i vores branche, men Sara har formået det.

Med en kandidatgrad fra CBS og relevant erfaring, har hun skabt grobund for nytænkning. Hun besidder en skarp forståelse af markedet og ved præcis hvad der rører sig inden for IT- og konsulentbranchen, hvorfor hun kombinerer nye initiativer med samfundsrelevant indsigt.

Hun har som leder vist evne til forandring, og har gået forrest med disse til inspiration for omverdenen, hvor hendes arbejde har styrket EPICO's position i det offentlige rum og gjort virksomheden toneangivende i den offentlige debat. Det omfatter bl.a. en imponerende deltagelse på Folkemødet sidste år med over 24 relevante debatter og tech talks samt positioneringen af EPICO's 'public afdeling'.

Berlingske fremhæver i portrættet, at Sara også har ledet den digitale transformation af marketingafdelingen, hvilket hun gør ved at udfordre status quo og dele sine synspunkter respektfuldt. Det er relevant for os i IT-branchen at holde os orienteret med den nyeste viden og være på forkant, og blandt andet på grund af hendes indsats med at effektuere promoveringen af ’kvinder i tech’ og sætte diversitet på dagsordenen både internt i EPICO, men også eksternt, er Sara er blevet udvalgt som mentor for kvindelige talenter af brancheforeningen, IT-branchen. Et emne der har stor betydning både for EPICO og for hende.

Det er en fornøjelse at arbejde med Sara fordi hun mestrer flere opgaver samtidigt uden at miste sit behagelige væsen og smittende humør. Hun er også en empatisk og forstående leder og kan som få ‘walk the talk’.

Grafisk element
Det er en fornøjelse at arbejde med Sara fordi hun mestrer flere opgaver samtidigt uden at miste sit behagelige væsen og smittende humør. Hun er også en empatisk og forstående leder og kan som få ‘walk the talk’.
Vi har spurgt Sara hvad hun selv synes om udvælgelsen til Talent-100:
Jeg er meget beæret, ydmyg og glad over både indstillingen og at blive udvalgt blandt så mange dygtige kandidater. Min indsats står dog ikke alene. Jeg har været privilegeret at arbejde sammen med skarpe kollegaer og i min karriere haft mulighed for at møde og samarbejde med dygtige mennesker.”, lyder det fra Sara Høyer Tækker.
I EPICO er vi meget stolte over at et af Danmarks største dagblade udvælger Sara. Stort tillykke til hende og til de 99 andre dygtige kandidater.

Lignende blogindlæg