Vi har set frem til denne dag i godt og vel et år. Dagen hvor vi officielt tager hul på kapitlet som selvstændigt brandet konsulenthus. Dagen hvor vi med stolthed i stemmen endelig kan fortælle jer, hvad vi fra d. 2. oktober 2017 hedder!

Det er en spændende tid, vi går i møde. Både for os som virksomhed, men også for dig som samarbejdspartner. Og vi er så stolte af at tage dette skridt sammen med jer!

EPICO – vi skaber relationerne

I sommeren 2016 købte vi os ud af Miracle A/S. I den forbindelse skulle vi finde et navn, som formåede at fastholde vores grundidealer og på samme tid fortalte en historie om et selvstændigt konsulenthus, som bygger på gode relationer.

 

Med vores navneskift strømliner vi budskabet og styrker vores identitet; både lokalt i Danmark samt de øvrige fem lande, hvor vi i dag opererer. Vi sætter altså et skarpere fokus på vores kernekompetence – nemlig konsulentsalg.

Jens Morten Hansen CEO i EPICO

Og hvordan understøtter navnet vores brand, spørger du måske?

EPICO er en sammentrækning af ’epic’ og ’collaboration’. På dansk kalder vi det for ’det episke samarbejde’ og det er lige præcis dét, vi siden 2009 har leveret.

Navnet EPICO fortæller en historie om et konsulenthus med internationale ambitioner, hvis kerneværdi og grundsten er de gode (eller episke) relationer. Et konsulenthus som altid ser muligheder i at bringe mennesker sammen for at skabe de bedst mulige løsninger.

Manden i vores nye logo symboliserer historien om Miracle Buddyshop-huset, hvor vi altid har været i bevægelse og haft fokus på at sikre det bedst mulige samarbejde mellem kunder og vores konsulenter. Han bringer vores DNA med ind i EPICO-navnet.

Vi ser frem til at gå den nye tid i møde - og skabe endnu flere gode relationer. 

Lignende blogindlæg