Vi har drøntravlt hos EPICO. 2018 har budt på 21 nye kunder, og opgaverne fortsætter med at komme i en lind strøm.

Det er derfor med med glæde (og stolthed) i stemmen, at vi kan præsentere vores fem nyeste skud på stammen.

Bo Einersen, 54 år, Business Development Manager

Bo er ansat som Business Development Manager i Data, Cloud & Analytic-teamet med fokus på forretningsudvikling inden for områder, der leverer stor værdi for EPICOs eksisterende og nye kunder.

Bo har erfaring fra Platon, IBM, SAS Institute, Valcon, PA Consulting, ATP og Topdanmark. 

 

Jacob Lindquist, 50, Principal Consultant

Jacob Lindquist er ansat som Principal Consultant i forretningsområdet Cloud Infrastructure og Managed Services (CIMS). Her skal han bistå vores kunder med bl.a. analyser, datacentermigrering og rådgivning omkring cloud-løsninger.

Jacob har mere end 20 års erfaring med cloud-arkitektur. Han har kompetencer inden for enterprise-arkitektur, Microsoft Azure og har en dyb forståelse for forretningsbehov. De senere år har Jacob arbejdet intensivt med cloud-teknologi og on-prem off-load transition f.eks. med konsolidering af servere, applikationer og transformering af applikationer fra serverarkitektur til servicearkitektur.

Jacob har tidligere været ansat som CTO hos Timengo og har arbejdet med området i en længere årrække.

 

Helle Andersen, 57 år, Service Delivery Manager

I efteråret 2017 havde vi fornøjelsen af Helle i en Resource Manager-stilling. Sidenhen er hun fortsat i stillingen som Service Delivery Manager, hvor hun har ansvar for search og selection af IT-specialister, præsentation af kandidater hos kunden, client service management samt administrative opgaver i forbindelse med onboarding af konsulenter.

Helle har 15 års erfaring fra IT-konsulentbranchen og har tidligere siddet som konsulentchef hos Visma Consulting.

 

Carsten Tesgaard, 49 år, Sales Manager

Carsten er ansat som Sales Manager, hvor han har ansvar for salg og service af IT-konsulenter til EPICOs kunder.

Carsten har 25 års erfaring med salg i IT-sektoren, hvor han de seneste 10 år har været ansat som konsulentchef hos virksomheden 7N A/S.

 

Christie Bruun, 23, Assistant Ressource Manager

Christie er ansat på deltid, hvor hun skal bistå med afholdelse af konsulentarrangementer, konsulentpleje og andre opgaver, der relaterer sig til kontakten med konsulenterne inden for Business Intelligence-området.

Ved siden af sin deltidstilling hos EPICO læser Christie en samfundsvidenskabelig bacheloruddannelse på RUC, som hun forventelig afslutter til sommer.

Lignende blogindlæg