Første argument: Du finder de bedste og mest kompetente IT-konsulenter gennem et IT-konsulenthus

Vi er alle gode til forskellige ting, og lige netop at finde de rigtige konsulenter, der har de rigtige kompetencer samt den rigtige personlighed er noget af det, som et konsulenthus er drøngode til. Dette gælder også i IT-branchen.

 

IT-produkter og services ændrer sig hele tiden, og det kræver derfor en masse ressourcer samt viden at følge med. Som virksomhed, kan man i dag stort set ikke undgå at beskæftige sig med IT på den ene eller den anden måde. Derfor kan det netop give mening at hyre en ekstern konsulent med de rette kompetencer til dine IT-projekter. Ligesom du sandsynligvis vil foretrække en kirurg til din operation frem for en praktiserende læge, er det inden for IT lige så vigtigt at have den helt rigtige person til opgaven. Disse opgaver er samtidig oftest projektbaseret, og netop her er det smart at kunne hyre en ekstern konsulent ind, efter behov. Det er dyrt og tidskrævende, som virksomhed, selv at skulle finde, screene, og ansætte IT-konsulenter, og derfor er det netop en fordel, at overlade denne del til IT-konsulenthusene. Det tager nemlig tid at opbygge det rigtige netværk, finde de rigtige konsulenter, screene og kvalitetssikre kandidaterne samt klæde konsulenterne på til opgaver ude hos dig og i jeres virksomhed.

 

For at sikre det bedste match, finder og screener konsulenthuse de IT-konsulenter, der evner at løfte udfordringen i en virksomhed og skabe et profitabelt resultat. Denne omhyggelige proces med konsulentudvælgelsen er afgørende, specielt inden for IT, hvor systemer er komplicerede, og fejlfri drift er nøgleord for succes. Kort og godt så kender IT-konsulenthuse IT-branchen; de kender IT-konsulenterne og ved derfor præcis hvem, der passer bedst til hvilken opgave. Det virker måske simpelt, men det kræver kendskab til branchen, et godt netværk og et dygtigt team internt.

Andet argument: Der er fordele og ulemper ved en ekstern konsulent, men ulemperne ser vi som fordele.

En ekstern IT-konsulent vil givetvis ikke have tilstrækkelig eller langvarig nok indsigt i din virksomheds IT-historie. Dette betyder dog blot, at de eksterne IT-konsulenter træder ind i din virksomhed uden fordomme eller vante og måske ineffektive procedurer.

En ekstern IT-konsulent tilbyder i stedet, med sin viden og differentierede brancheerfaring, nytænkende og effektive løsninger til netop din virksomhed. Konsulenterne opererer både på enkeltstående projekter og på sekventielle opgaver over et længere forløb, alt efter dine ønsker og behov. Endnu en fordel ved en ekstern konsulent er dermed, at du styrer samarbejdets omfang. Med eksterne IT-konsulenter slipper du for selv at lede efter den rette kandidat til din virksomhed, og du har stor fleksibilitet i forhold til samarbejdets afslutning. Med en ekstern konsulent, kan din virksomhed fortsætte med det, som I er gode til, mens vi, som konsulenthus gør det, vi er bedst til; at finde de helt rigtige konsulenter.

Tredje argument: Du får eksterne IT-konsulenter, der leverer service i topkvalitet

De IT-konsulenter du, som virksomhed, kan få, er personer med både meget specifikke og meget brede kompetencer inden for IT. Disse konsulenter finder du ikke via normale rekrutteringskanaler, og i et konsulenthus, sikres kvaliteten af konsulentens kompetencer.

Du får således adgang til et unikt netværk af dygtige IT-konsulenter, og der er helt sikkert en profil, der passer til netop din virksomheds behov.

EPICO er et af Danmarks hurtigst voksende IT-konsulenthuse, med et stærkt netværk af IT-konsulenter. Vores geografiske rækkevidde sikrer, at du har adgang til eksperter på netop det område, du søger, hvor end i landet, du befinder dig. I tæt samarbejde med os, i EPICO, finder vi sammen, gennem dialog, frem til netop dit behov og omfang af konsulentydelser.

Skal vi finde den rette IT-konsulent til din virksomhed? Hos EPICO leverer vi dygtige fagfolk inden for næsten alle IT-områder; vi har både den brede generalist, den helt unge og nytænkende eller den garvede ekspert. Vores services i både udvikling og drift af IT-systemer har tilfredsstillet kunder i adskillige år og bragt deres virksomheder til nye teknologiske højder. Også til infrastruktur, support og andre IT-relaterede løsninger har vi leveret kompetente konsulenter i årevis. Gennem vores nøje screening af kandidater til dit projekt, samt vores høje kvalitetskrav til konsulenterne, er du sikret IT-services fra de dygtigste i branchen.

Bonus argument: Vores konsulenter er yderst tilfredse med at være tilknyttet EPICO

I EPICO er vores konsulenter ikke bare et tal i vores CV-database. For os er det nemlig vigtigt med personlig kontakt og kendskab til hver enkel konsulent, som vi sender i opgave, og det kan konsulenterne mærke.


Vores eksterne konsulenter føler sig som en del af et fællesskab, og det gør, at vi ikke alene kan sende dygtige konsulenter på opgave, men også glade og tilfredse konsulenter – og det ved vi gør en forskel, i det arbejde der udføres.

Lyder det interessant, eller vil du gerne vide mere om et samarbejde med et IT-konsulenthus? Så tag kontakt til en fra EPICO lige her.

Skrevet af Jacqueline Juntermanns

Lignende blogindlæg