Ét af Danmarks største IT-konsulenthuse, EPICO, får ny administrerende direktør i form af Michelle Mark. Samtidig bliver COO-posten konsolideret omkring Charlotte Thomassen, der hidtil har delt rollen med netop Michelle Mark hos EPICO, der har rundet en halv milliard i omsætning og mere end 600 konsulenter på kontrakt.


IT-konsulenthuset EPICO offentliggør en ændring af topledelsen, og sætter navn på de nye ansigter på de øverste poster i virksomheden. Således har EPICO forfremmet Michelle Mark til CEO fra den 1. december 2022. Hun bestred tidligere posten som COO sammen med Charlotte Thomassen, som fremover tager COO rollen på tværs af Danmark. Den kvindelige duo skal fremover sikre de vilkår, værdier og økonomiske resultater, der vil motivere og styre EPICO mod nye højder. EPICO skal nemlig ikke blot have en sund forretning, men også kontinuerligt søge grænsen og udfordre indgroede rutiner, lyder det fra den nye administrerende direktør:

 

Vi er kendt for at have plads til alle, og det kan udfordre organisatorisk og administrativt. Men holdningen afspejler også fundamentet for succesen i EPICO. Vi skal ikke være bange for at udfordre det eksisterende, og alle beslutninger skal i høj grad baseres på EPICO´s organisationskultur og værdier. Det er den superlim, der har bundet de til tider aparte personligheder sammen i et utroligt krydsfelt af energi og evne til konstant at sætte nye mål. Vi skal fortsætte den fantastiske rejse, EPICO har været på siden 2009. Det er lykkes at bevare ”sulten” i organisationen, og vi har på ingen måde peaket endnu” fortæller Michelle Mark og tilføjer:

 

“Vi har altid sat barren højt og den bliver ikke sænket. Det er et enormt ansvar at skulle stå i spidsen for en succes som EPICO. Jeg er dybt taknemmelig for at blive vist den tillid af bestyrelsen, og jeg glemmer aldrig, hvilket privilegium det er, at få ansvaret for at sikre mine fantastiske kollegaer personlig succes og udvikling. Det gør mig virkelig stolt

Michelle Mark CEO i EPICO

Fra venstre: Michelle Mark, CEO. Charlotte Thomassen, COO.

Fra venstre: Michelle Mark, CEO. Charlotte Thomassen, COO.

Et nyt kapitel i EPICO's historie, der skal bevare relevans

Ifølge bestyrelsesformand Jesper Wadum Nielsen er det naturligt med et ændret fokus og udskiftningen i ledelsen. EPICO har været i en rivende udvikling de seneste fem år med øget salg og næsten en fordobling i størrelse. Det er derfor helt naturligt tid til et skifte i ledelsen i konsulenthuset hvis kerneforretning består i at identificere, kvalificere og levere dygtige IT-konsulenter til både private og offentlige kunder:

 

Vi kalder det for et fokus og generationsskifte, fordi det er vigtigt for en virksomhed, som EPICO, at vedligeholde sin relevans og ledende position i markedet. Derfor er det også en stor glæde, at Michelle og Charlotte, der indgående kender EPICO’s kultur, medarbejdere og udfordringer, vil tage de ledende roller på sig og fortsætte med at understøtte væksten gennem et solidt administrativt apparat og effektive processer. Samtidig vil vi også gerne takke den afgående direktør, Jan Hansen, for et ansvarligt og tillidsfuldt samarbejde gennem årene, der har været instrumentelt i at opnå den markedsledende position, EPICO har i dag, og som sammen med hele organisationens indsats vækstet virksomheden markant” udtaler bestyrelsesformand hos EPICO Jesper Wadum Nielsen.

 

Og netop dét at holde sig relevant kræver, ifølge den nytiltrådte direktør Michelle Mark, en strategi, hvor der selvfølgelig fortsat vil være stort fokus på salg, men hvor der også skal investeres i interne strukturer og IT til at supportere vejen frem. Samtidig skal EPICO også skabe en stærk ekstern relation til det omkringliggende samfund og påtage sig ansvaret for at løse udfordringer, lyder det:

 

Jeg vil fortsætte med at bygge en stærkere virksomhed til gavn for kunder, konsulenter, partnere, mennesker og samfund. Det vigtigste for at lykkes er EPICO’s kompetencer, erfaringer og relationer. Dem skal vi benytte os af, så vi kan udfordre os selv og hinanden samt søge nye og spændende veje. For mig er EPICO mere end et IT-konsulenthus. Det er også en udviklingsplatform, hvor både nye og erfarne konsulenter, kunder og partnere mødes og deler viden i en grad, så virksomheder, brancher og selve samfundet kan påvirkes. Det giver et andet perspektiv på rollen, jeg indtager, og det ansvar, der følger med” fortæller hun og tilføjer:

 

Det danske velfærdssamfund står eksempelvis overfor en meget kritisk situation, som vi alle bør være mere opmærksomme på at løse. Der er nemlig så meget af vores kernevelfærd, der efterhånden er bundet op på IT-løsninger, men vi mangler akut de mennesker, der skal styre og udvikle systemerne. Vores NextGen koncept, der omfatter næste generations IT-talenter, og et større samarbejde med landets universiteter om at udvikle IT-kompetencer, vil derfor være et fokuspunkt for EPICO’s relation til det samfund, vi er en del af”, afslutter Michelle Mark.

Fra venstre:  Michelle Mark, CEO. Charlotte Thomassen, COO.

Fra venstre: Michelle Mark, CEO. Charlotte Thomassen, COO.

EPICO-IT A/S

EPICO-IT er et IT-konsulenthus som favner bredt på tværs af brancher og IT-ressourcer. EPICO er et af Danmarks største IT-konsulenthuse, som har opbygget et bredt netværk og kompetent viden i mere end 12 år. Virksomheden har i dag mere end 600 IT-konsulenter på kontrakt i Norden samt dele af Europa, og beskæftiger ca. 75 ansatte, som administrerer over 6.000 CV´er inden for alle IT-områder. Vores kerneforretning består af at identificere, kvalificere samt levere IT-freelance konsulenter til virksomheder inden for stort set alle IT-områder. Derudover har vi specialiserede forretningsområder inden for: Business Intelligence, Data Warehouse, Cloud og Analytics (DCA), nyuddannede og unge IT-Talenter (NextGen), nearshore IT-ressourcer (Polen), offentlige kunder (EPICO Public) samt rekruttering af IT-specialister til fastansættelse (Search).  

Skrevet af Sara Høyer

Lignende blogindlæg