Konsulenthus laver hattrick og vinder tre delaftaler: “Strategien har i den grad båret frugt”

EPICO-IT, et af Danmarks største IT-konsulenthuse, har vundet to offentlige udbud med hele tre delaftaler inden for sundhedssektoren. De vundne udbud har en samlet maksimalværdi af intet mindre end DKK 578 mio., og ifølge IT-konsulenthuset, skyldes succesen, at man hos EPICO-IT er gået målrettet efter offentlige udbud ved sidste år at oprette en særskilt Public-afdeling med dyb indsigt i det offentlige samt en afdeling af mennesker som besidder mange års erfaring inden for det offentlige og med at matche de rette kompetencer.

 

 

I EPICO-IT har man via divisionen EPICO Public valgt at satse på det offentlige og bl.a. det sundhedsfaglige område på tværs af landet. Og dén satsning har nu vist sig at give gevinst. Således kunne konsulenthuset i dag fejre, at man er lykkedes med at vinde to udbud inden for sundhedssektoren med hele tre underliggende delaftaler på ganske kort tid. Udbuddene omfatter en aftale på tværs af regionerne, der dækker alle regioner i Danmark, som har mulighed for at tilslutte sig aftalen.

 

De konkrete delaftaler, man har vundet, er følgende:

  • Projektledelse og udbudsbistand til regionerne

  • Driftsstøtte til regionerne

  • Rådgivning inden for GxP, QA og laboratoriesystemer til Sundhedsdatastyrelsen.

 

De tre delaftaler har en maksimalværdi på henholdsvis DKK411 mio., DKK157 mio. og DKK 10 mio. og er, udover den øgede omsætning, en stor gevinst, ifølge Sara Høyer Tækker, da det også kan sikre spændende opgaver de næste tre-fire år til mange af EPICO-IT’s konsulenter, som sidder med offentlig sundhed:

“Det er meget vigtigt for en virksomhed som vores at komme med på de her store rammeaftaler med staten, kommunerne og regionerne. Vi har arbejdet tæt med det offentlige i over 10 år, så dét at vinde de her udbud, er selvfølgelig en stor økonomisk gevinst for virksomheden, men det gør også at både EPICO-IT’s konsulenter, som allerede er tilknyttet sundhedssektoren, kan fortsætte deres gode arbejde, og samtidig kan vi byde nye konsulenter ind på nye opgaver”, udtaler Sara Høyer Tækker, Marketing & Kommunikationschef & Talskvinde for EPICO-IT.

 

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde spændende og nye opgaver til vores dygtige konsulenter, og samtidig tage del i prominente projekter for sundhedssektoren. Det her bliver også en klar styrkelse af vores i forvejen høje kompetencer på sundhedsområdet. 

 

Sara Høyer Tækker Marketing & Kommunikationschef & Talskvinde for EPICO-IT

Et dedikeret fokus på det offentlige har båret frugt

Den seneste succes skyldes ifølge Susanne Sønderskov i høj grad, at man sidste år oprettede en særskilt Public-afdeling, der netop skulle fokusere på offentlige udbud og den komplicerede proces, det kræver at blive blandt de eftertragtede leverandører til staten:

“Gennem årene er vores arbejde med det offentlige blevet større og større i takt med at digitaliseringen af samfundet for alvor har taget fat. Derfor var det et strategisk valg af EPICO-IT sidste år at oprette vores Public-afdeling, hvor vores fokus udelukkende har været, og fortsat er, på det offentlige som kunde", siger Susanne Sønderskov, Head of EPICO-IT Public, og fortsætter:

I afdelingen har vi samlet eksperter i udbud, rammeaftaler og selvfølgelig også i selve dét at levere til det offentlige. Den strategi har i den grad båret frugt, hvilket de mange vundne udbud på kort tid vidner om.

 

 

 

Skrevet af Sara Høyer

Lignende blogindlæg