Så hurtigt kom Hans Peter Isidor ud på opgave

Det var en kort og hurtig proces fra, at Hans Peter Isidor uploadede sit CV i EPICO’s CV-database til han blev tilbudt en opgave hos en af EPICO’s kunder – en proces som Hans Peter bestemt er tilfreds med.

EPICO’s CV-portal og efterfølgende proces

Hans Peter Isidor har bl.a. arbejdet med e-handel og projektledelse siden 1998, og har i sin karriere også tilegnet sig erfaring med CMS, formidling af data samt forretningsudvikling. For nyligt besluttede han sig for at opsige sit job for at blive selvstændig konsulent.

Derfor gik Hans Peter på jagt efter ledige konsulentopgaver, som matchede hans profil, ønsker og kompetencer. I den forbindelse faldt han over et jobopslag fra EPICO via LinkedIn, og efter han fik kigget på vores hjemmeside, besluttede han sig for at oprette sig i vores CV-database og uploade sit CV.

Jeg besluttede mig for, at nu var det tid til at prøve noget andet, og havde dermed opsagt mit job ved udgangen af december 2021, og begyndte at lede efter freelance opgaver, for at få gang i forretningen, og her faldt jeg så over EPICO, og kiggede på hjemmesiden og synes, at det så da meget spændende ud

Straks efter, at Hans Peter uploadede sit CV i vores database, blev alle tandhjul sat i gang. I EPICO har vi dedikerede resource management teams, som screener og kvalificerer alle konsulenter – både dem der uploader sit CV via vores portal samt de konsulenter, som kommer i kontakt med os på anden vis. Hans Peter blev herefter screenet af en af vores resource managers i Århus, Ann-Sofie Andersen, og hun kunne med det samme se et muligt match mellem Hans Peters profil og ledige opgaver hos vores kunder.

Fra nul til hundrede på blot to uger

Efter at Hans Peter havde uploadet sit CV gik det stærkt. Vores resource manager tog kontakt til Hans Peter og sammen tog de en snak om hans CV, kompetencer og ønsker og en mulig opgave hos en af vores kunder. Meget hurtigt blev Hans Peter også introduceret til Svend Erik Larsen, sales manager i EPICO og blev også inviteret ind til en kop kaffe på vores kontor i Århus, for at alle parter kunne møde hinanden ordenligt.

Jeg har løbende haft en god dialog med både Svend Erik og Ann-Sofie, og fik også mulighed for at komme forbi EPICO’s kontor i Århus og hilse på dem alle og drikke en kop kaffe, hvilket var rigtig rart lige at få sat ansigt på dem alle.

Og blot to uger efter, at Hans Peter havde uploadet sit CV i vores database, var der et match. Efter samtale med både EPICO og kunden, blev Hans Peter tilbudt en 6-måneder lang kontrakt, som projektleder, hos en større kunde inden for energi- og forsyningsbranchen, som har hovedsæde i Fredericia.

Jeg synes, at det er helt fantastisk, at det er gået så hurtigt, og der har været en rigtig fin kommunikation fra alle de folk, som jeg har haft berøring med hos EPICO”, siger Hans Peter Isidor om samarbejdet med EPICO.

Og netop hastighed og match mellem kompetencer og opgave, er rigtig vigtigt for Hans Peter, hvilket også var en af årsagerne til, at han valgte at gå med en opgave gennem EPICO:

Hvis ikke der er noget arbejde til mig, er der jo heller ikke nogen omsætning, så for mig er det både vigtigt at den rette opgave er der samtidig med, at processen går hurtigt, og dertil er det jo også den der uvished om, hvornår man kommer på opgave og hvor længe, som gerne skal elimineres, og det er i hvert fald lykkedes her i mit samarbejde med EPICO.

Hans Peter kommer bl.a. til at sidde med ansvaret for at sikre leverancen og eksekveringen af et større hjemmesideprojekt, og glæder sig til at komme ordenligt i gang med projektet, der kommer til at foregå delvist i Fredericia og delvist hjemmefra i Vejle, hvor Hans Peter selv bor.

Skrevet af Jacqueline Juntermanns

Lignende blogindlæg