Kathrine kom på opgave lige efter EPICO’s CV-Speed event

Der gik ikke meget mere end to uger fra Kathrine Christensen deltog i EPICO’s CV-Speed event til hun fik tilbudt en konsulentopgave gennem EPICO.

Fra jeg deltog til CV-Speed, til at jeg blev kaldt ind til de første samtaler, gik der ikke meget mere end 2 uger, og derfor det gik også meget hurtigt med at finde lige den opgave, der passede til mig. Der var en meget effektiv og professionel proces” siger Kathrine Christensen, som nu er på opgave, som EPICO Konsulent, hos en af EPICO’s kunder i energisektoren.

Vi spoler dog lige tiden tilbage til et par uger inden EPICO’s CV-Speed event i Ballerup, hvor Kathrine Christensen sidder på en fortovscafe i Italien på sommerferie. Her bliver Kathrine ringet op af en af EPICO’s resource managers til en snak om hendes person- og kompetenceprofil, og kort tid efter modtog hun en invitation til EPICO’s CV-Speed event i Ballerup.

Kathrine Christensen har været fastansat i forskellige virksomheder i det meste af sin karriere og har stor erfaring inden for ledelse, programledelse og forandringsledelse. For cirka et år siden tog Kathrine beslutning om at springe ud som selvstændig konsulent, fordi hun er drevet af at udvikle og transformere, hvilket Kathrine føler hun bedre har mulighed for som projektansat konsulent.

Jeg mente, at nu havde jeg erfaring og en god værktøjskasse, hvor jeg kunne gå ud og hjælpe andre virksomheder med f.eks. at udføre store transformationer. Det er egentlig også det, jeg mest er drevet af - nemlig at komme ud og hjælpe med at få et projekt eller en organisation til at køre, og så overlevere det til nogle andre i virksomheden, som så kan sørge for at det lever videre.

Kathrine Christensen Konsulent

Tilmeldte sig CV-Speed med EPICO

Kathrine havde aldrig deltaget i en CV-Speed event før, men hun synes, at konceptet lød meget spændende, så hun troppede op torsdag d. 9. september i Ballerup til CV-Speed, hvor hun blev taget godt imod.

"Da jeg ankom til EPICO’s CV-Speed blev jeg mødt af en, som bød mig velkommen og forklarede om konceptet. Jeg fik herefter en kopi af mit CV og gik ind, der hvor alle var samlet, og fik en kop kaffe og ret hurtigt faldt jeg i snak med nogen fra EPICO, og de andre konsulenter, som jeg stod og snakkede med indtil jeg skulle ind til interview med Charlotte Skjellerup"

Til CV-Speed med EPICO

Til CV-Speed den 9. september var der mødt mange konsulenter op, som alle bl.a. skulle ind til et personligt interview med en af EPICO’s resource managers. Kathrine Christensen skulle ind og snakke med Charlotte Skjellerup, og her gennemgik de både Kathrines CV samt snakkede om hendes karriereønsker og profil:

Jeg synes, mit interview med Charlotte Skjellerup gik rigtig godt. Vi gennemgik mit CV og lynhurtigt fik hun sat mig i kontakt med Henrik Riber, sales manager i EPICO, som introducerede mig til en af sine kunder, og fortalte hvordan det var at arbejde med dem

Kathrine Christensen konsulent

Grafisk element

Herefter gik det stærkt. Kathrine tog hjem efter en god eftermiddag i selskab med EPICO og lynhurtigt var der match mellem hendes profil og projekter ude hos EPICO’s kunder.

"På en uge nåede jeg at sende måske 3 – 4 CV’er til forskellige roller på projekter” siger Kathrine Christensen, der også nævner, at hun fornemmer, at der er et godt samarbejde internt i EPICO mellem medarbejderne, således at der er fokus på at opnå det bedste resultat for konsulenten. Der kom dermed hurtigt et match på Kathrines profil på en opgave hos en af EPICO’s kunder i energisektoren.

Så fik jeg tilbuddet hos en af EPICO’s kunder i energisektoren, som passede rigtig godt i forhold til det, som jeg kan, og jeg valgte derfor at tage den opgave som organizational change manager.

Her skal Kathrine hjælpe kunden med en transformation af deres workplace efter Covid-19, hvor virksomheden nu skal omstille sig til en mere hybrid arbejdsmodel. Til at starte med varer projektet 4 måneder, men med en option for forlængelse.

Vigtig med den personlige dialog og feedback

I EPICO er det vigtigt for os at finde det helt rette match mellem konsulenten og virksomheden. Det skal være det rette match både for kunden og konsulenten, og derfor er vi meget opmærksomme på transparens igennem hele processen både mod konsulenten og kunden.

Det, der betyder meget, når man er selvstændig konsulent og byder ind på en masse opgaver, er det her med at få feedbacken løbende og det der adskiller EPICO er, at den dialog er der med EPICO.” siger Kathrine Christensen efter processen med at komme på opgave gennem EPICO.

Faktisk var dialogen og feedbacken med EPICO så god, at det var den primære årsag til, at Kathrine valgte at samarbejde med EPICO.

Kunne du tænke dig at komme i betragtning til en af vores mange jobmuligheder? Da kan du enten oprette dig i vores database eller tilmelde dig vores CV-Speed event.

EPICO’s CV-Speed event

I EPICO afholder vi flere gange årligt CV-Speed både på Sjælland og i Jylland.

Skal du med til vores næste CV-Speed, og øge dine chancer for at komme ud på en opgave hurtigt? Så tilmeld dig vores næste CV-Speed i Ballerup torsdag d. 7. september.

CV-Speed er et netværksevent, hvor man kan møde både EPICO’s sælgere og resource managers samt andre konsulenter, og er samtidig et tilbud om at få kigget sit CV igennem. Arrangementet består bl.a. af et kort personligt interview med en resource manager, hvor dine spidskompetencer afdækkes.

Skrevet af Jacqueline Juntermanns

Lignende blogindlæg