Nyt år - nye udfordringer. EPICO har fortsat rygende travlt, derfor har vi endnu en gang udvidet vores medarbejderstab.

Have you met....

Malou Henningsen Wiberg, 24 år, Regnskabsmedarbejder

Malou er ansat som regnskabsmedarbejder i EPICO.
Malou har seks års erfaring i servicefaget, men hun har brugt de sidste to år på økonomielevuddannelsen ved Niels Brock. Her afsluttede hun sin uddannelse i september 2018 med et flot resultat. Under elevforløbet har Malou bl.a. arbejdet med implementering af nye systemer samt det daglige bogholderi. Malou er derfor godt rustet til at arbejde i EPICOs administrative afdeling, hvor hun skal arbejde med regnskab. 

Kenneth Aagaard Hillersborg, 36 år, Consultant Manager

Kenneth arbejder som Consultant Manager på vores kontor i Aarhus. Kenneth har otte års erfaring fra i IT-branchen, hvor han senest har arbejdet som Account Manager hos MB Solutions i Vejle. Der har været fokus på det strategiske niveau i alt fra processer til systemer, hvorfor Kenneth har fokus på at skabe værdiorienterede løsninger for sine kunder. Derudover har Kenneth arbejdet med salg hos bl.a. Dustin og NORRIQ.  

Merete Mølgaard Jensen, 47 år, Ressource Manager

Merete er ansat som Ressource Manager i Aarhus. Hendes primære fokus er at finde gode kandidater, der matcher kundernes behov og ønsker. Derudover vil Merete tage sig af lokale arrangementer for både nuværende og kommende IT-konsulenter.

Merete har en fortid fra markedsføring, hvor hun både har arbejdet på reklamebureau og marketing. Med andre ord har Merete mange spændende kompetencer, som vi glæder os til få i spil hos EPICO.

Vivi Kjærsgaard, 51 år, Ressource Manager

Vivi er ansat på deltid i Ressource Management, hvor hun har det primære ansvar for NextGen-kandidaterne i Aarhus. Her skal hun sørge for at holde gang i vores gode netværk - både det eksisterende og vores fremtidige. Derfor vil Vivi sørge for at finde relevante messer og arrangementer, hvor hun vil være at finde som repræsentant for EPICO. 

Vivi har desuden 19 års erfaring som underviser, hvor hun har undervist både elever og kursister i bl.a. salg, markedsføring og økonomi. I samme periode har hun også solgt AMU- og IV-kurser til de respektive brancher.

Skrevet af Jacqueline Juntermanns

Lignende blogindlæg