Måske er du allerede gået på sommerferie. Måske du går på sommerferie om et par dage. Eller måske du en af de få, som passer kontoret i industriferien. Uanset hvad vil EPICO gerne ønske dig en skøn, solrig og sjov sommer(ferie)!

Vi lukker ikke helt ned. Men kontoret i Ballerup er snart en øde legeplads, hvor kun de særligt flittige holder biksen i gang.

Vi ønsker en god sommer til jer alle ved at dele en god portion succeshistorier fra de første 7 måneder af 2018.

Januar:

Vi startede 2018 med en festlig nytårskur, som stadig bliver omtalt med rosende ord. Alle konsulenter var inviteret til fransk aften med petanque-turnering og middag. Vi var mere end 100 deltagere, som konkurrerede om at blive den bedste petanque-spiller.

Februar: 

Vi afholdt årets første uddannelsesdag for konsulenter, hvor Mark Wilcock underviste i Power BI.

Og så begyndte vi de indledende styrkeøvelser inden årets cykeltur mod Berlin.

Marts: 

I marts kunne vi byde velkommen til intet mindre end fem nye kollegaer i Ballerup og tre nye i Aarhus.

Vi kunne lige ledes slå dørene til vores nye lokaler i Aarhus op og dele glæderne med alle i netværket.

April: 

Vi tog forskud på GDPR-glæderne og afholdt EPICOS første EU GDPR Foundation-kursus, hvor vores konsulenter kunne blive klædt godt på til maj måneds strabadser. En hel dag med undervisning og forplejning, så alle blev klar til at navigere rundt i den nye persondataforordning.

Maj:

Vi startede maj måned godt ud ved at vinde rammeaftale med Region Sjælland. Og vi sluttede godt af, da rekord mange (hele 65) friske og muntre cyklister drog afsted mod Berlin. EPICOs BB-Tour 2018 (Ballerup-Berlin-tour) er klart på listen over 2018s højdepunkter. Vi havde nemlig den bedste tur til dato!

Juni:

I juni var vi med til at åbne et nyt servicecenter i Warszawa, Polen. Vores near shore- og rekrutteringsteam har i seks måneder arbejdet benhårdt for at finde 26 af de allerbedste polske IT-konsulenter, som skulle være en del af en stor dansk industrivirksomhed.

"I går havde jeg glæden af at være med til at åbne et nye Service Center i Warszawa, Polen, som jeg har stablet på benene. Det var den ambition at få lov til at bygge en omkostningseffektiv IT-organisation (near shore) bestående af highly skilled polske IT-konsulenter på tværs af teknologier/produkter og roller/opgaver - et high performance team", fortæller Peter Dirksen, Sales & Delivery Manager hos EPICO.

Der findes ingen bedre måde at gå på sommerferie på.

God ferie!

Lignende blogindlæg