Den forhenværende ejer og administrerende direktør hos Human Point, Mia Boldsen Müller, har valgt at takke ja til en stilling som Recruitment Senior Business Manager i EPICO Search. Dermed sammenlægges to velplejede kundeporteføljer - en synergi, der ikke kun er oplagt, men meningsfuld. 

Med Mia Boldsen Müller følger et stort netværk, som betyder, at kunder, gennem EPICO Search, kan få adgang til endnu flere dygtige specialister og ledere inden for IT og Engineering. 

 

"Lad specialisten finde specialisten"

Sådan lyder det fra Mia Boldsen Müller. 

Med sine 25 års erfaring inden for rekruttering og headhunting af IT- og Tech-profiler, er det ikke overraskende dér, hvor Mia Boldsen Müllers faglige styrke ligger, hvorfor hun vil forsætte med dette fokus til nye og eksisterende kunder. Den store kundeportefølje, som Mia Boldsen Müller tager med sig, vil bidrage til en stærk positionering på markedet, og hendes erfaring som virksomhedsejer, vil desuden være med til at sikre, at EPICO Search forsat har fingeren på pulsen, når det kommer til rekrutteringstrends og –tendenser.

Ifølge Anya Vangsgaard, Director i EPICO Search, er der mange fordele ved sammenlægningen med Human Point. Det er ikke blot en fordel for alle EPICO’s kunder og kandidater, den er også værdimæssigt oplagt og hensigtsmæssig.  

Det er vigtigt, at vi som forretning er i stand til at udvikle os. Vi må følge med tiden og en branche i rivende udvikling, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder og kandidater skarpe matches, gennem grundig og kompetent rekruttering.

Anya Vangsgaard Director i EPICO Search

Med mere end 3000 gennemførte rekrutteringer, over 8000 nationale og internationale aktive CV’er samt en succesrate på 98 % i EPICO Search, vil sammenlægningen dermed betyde, at man kan se frem mod et 2023, hvor EPICO kommer endnu nærmere ambitionen om at blive en betroet og foretrukken rådgiver på globalt plan. Og de høje ambitioner og den pulserende virksomhedsåre, er noget, der passer Mia Boldsen Müller særdeles godt.

 

Jeg er vild med den puls, der er her. At gøre tingene ordentligt – være åben, respektfuld og skabe tillid til hinanden samt til kunder og kandidater, er vigtigt. EPICO’s værdisæt er kompatibel med de værdier, jeg arbejdede med i Human Point.

 

Mia Boldsen Müller Recruitment Senior Business Manager

 

Med EPICO Search får du en strategisk, målrettet og agil samarbejdspartner, som går både velkendte og innovative veje i jagten på den succesfulde ansættelse. Vi er anerkendt for vores dybe forretningsmæssige indsigt, store viden inden for IT og Tech samt vores evne til at skabe en personlig relation til både kunder og kandidater, der sikrer en unik træfsikkerhed i forhold til rekruttering af kandidater.

Vi går knivskarpt efter at skabe værdi og vækst hos vores kunder, via det rette match. 

Lignende blogindlæg