EPICO Search vinder rammeaftale med Danske Spil A/S og bliver leverandør på rekrutteringsydelser inden for IT

EPICO Search er i samarbejde med Mind4people blevet tildelt kontrakten på delaftalen omhandlende rekruttering inden for IT, med begrundelsen; ”Det er Danske Spils vurdering, at EPICO-IT A/S har afgivet det tilbud med bedste forhold mellem pris og kvalitet vurderet i forhold til tildelingskriterierne

EPICO Search blev i forbindelse med udbuddet om rekrutteringsydelser til Danske Spil udvalgt til at afgive indledende tilbud. Der var i alt 22 ansøgere og EPICO Search var en ud af tre, som blev prækvalificeret til at afgive tilbud på delaftale A.

Danske Spil udbød en rammeaftale om levering af rekrutteringsydelser. Rammeaftalen var opdelt i to delaftaler; delaftale A vedrørende rekruttering af ledere og specialister indenfor IT og delaftale B om rekruttering af ledere og specialister til økonomiområdet. Hver delaftale udgør en selvstændig rammeaftale.

I samarbejde med mind4people er EPICO Search blevet tildelt kontrakten og er dermed leverandør på rekrutteringsydelser til Danske Spil inden for IT, de næste 4 år.

"Vi glæder os over, at vi nu får et endnu stærkere fælles kundesamarbejde hen over de næste 4 år, og at vi med denne rammaftale nu indgår i et mere formelt samarbejde på tværs af vores to virksomheder", siger Anya Vangsgaard, director i EPICO Search, og Mariane Lind, stifter og headhunter i mind4people.

Grafisk element

Anya Vangsgaard har 20 års erfaring inden for IT-branchen og 17 års erfaring med IT-rekruttering. Hun har stået i spidsen for EPICO Search siden 2013 og har mere end 350 rekrutteringer bag sig bl.a. rekruttering af senior IT-specialister, ledere og senior managers. Mariane Lind har 10 års erfaring inden for IT-branchen og 7 års erfaring med IT-rekruttering, og har i de sidste 3 ½ år arbejdet som 

selvstændig IT-headhunter med stiftelsen af mind4people. Mariane har hundredevis af rekrutteringer bag sig og også erfaring med rekruttering for Danske Spil. Tilsammen udgør Anya Vangsgaard og Mariane Lind et stærkt team med erfaring og kompetencer, der supplerer og komplimenterer hinanden godt.

Grafisk element

I samarbejde med mind4people kommer EPICO Search, hen over de næste 4 år, til at hjælpe Danske Spil med at rekruttere dygtige medarbejdere, der deler Danske Spils kultur, målsætninger og etik. Rammeaftalen dækker bl.a. over rekrutteringer af roller såsom udviklere/programmører, systemadministratorer, DevOps, IT-arkitekter, projektledere og meget mere.

Danske Spil er ejet af staten og danske idrætsorganisationer, og er sat i verden for at underholde og skabe værdi for det danske samfund gennem underholdende og ansvarligt spil. Dertil ligger især ansvarlighed Danske Spil meget på sinde, hvorfor virksomheden også arbejder ud fra et stærkt etisk kompas for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing.

”Danske Spil er på en spændende rejse med en ny strategi og nye målsætninger for de kommende år, og vi glæder os til at bidrage til, at Danske Spil kan nå sine mål med nye dygtige IT-profiler, der deler Danske Spils vision, etik og kultur” siger Anya Vangsgaard og Mariane Lind om samarbejdet på den nye rammeaftale.

I EPICO Search er vi eksperter i headhunting af ledere og specialister til fastansættelse inden for IT & Engineering. Vi er anerkendt for vores dybe forretningsmæssige indsigt, store viden inden for IT og unikke træfsikkerhed i vores kandidater. Med mere end 3.000 gennemførte rekrutteringer kan vi tilbyde et af branchens bedste og mest dedikerede hold af seniorkonsulenter.

Mangler du en kompetent rekrutteringspartner?

Vi gennemfører flere hundrede rekrutteringer om året på IT- & engineering profiler på tværs af brancher. Vil du vide mere om hvordan EPICO Search kan hjælpe lige netop jer? Book et uforpligtende møde med os, og hør' mere.

Skrevet af Jacqueline Juntermanns

Lignende blogindlæg