Vi leverer for første gang en hel nearshore-organisation til en stor dansk virksomhed
Vi har altid haft fokus på forretning uden for de danske grænser. Men for første gang nogensinde har vi leveret en hel nearshore-organisation til en stor dansk virksomhed inden for forsyningsbranchen med base i Warszawa, Polen.

I leverancen har vi lagt stor vægt på ”ease of doing business”. Vores nearshore-konsulenter sidder enten på vores kontor i Warszawa eller hos kunden. I dette tilfælde sidder vores konsulenter hos kunden i Warszawa. Vi har således leveret en SAP Application Management Services-organisation.

EPICO leverer nearshore-services inden for alle hjørner af IT, roller og opgaver; fra design og udvikling til infrastruktur og drift - alt sammen på tværs af produkter og teknologier.

Man læser ofte om, hvad der er bedst. Shoring eller offshoring. Nearshoring er hybriden inden for shoring, der tilbyder det bedste af shoring og offshoring.

Nearshoring tilbyder – som offshoring – lave omkostninger, fleksibilitet og skalerbarhed. Det betyder også nærhed, samme tidszone, kulturelle ligheder, gode sprogkundskaber og højt kvalificerede og effektivt arbejdende konsulenter inden for IT.

Hos EPICO tilbyder vi en komplet nearshore-organisation som en managed service, herunder en styret transitionsproces. Vi kan også bygge en nearshore-organisation. Uanset hvilken løsning, der tilgodeser kundens behov, bevarer kunden kontrollen over de forretningskritiske aktiviteter.

Lignende blogindlæg