EPICO er valgt til IT-Branchens mentorordning 2024

Mentorordningen henvender sig til kvindelige IT-talenter, der som mentees får en enestående mulighed for at modtage råd, vejledning og støtte i deres karriereudvikling og work-life balance fra kvindelige ledere i IT-Branchen, som har en masse erfaring i rygsækken.

Som mentor deler man ud af sin erfaring fra branchen og er på den måde med til at inspirere og støtte andre talentfulde kvinder inden for IT i deres karrieremæssige udvikling.

Hos EPICO arbejder vi målrettet med diversitet. Det gør vi i vores daglige arbejde, og det gør vi igennem projekter, som vi støtter op omkring og inspireres af. Derfor er vi også utroligt glade for, at vores to dygtige kollegaer Sara Høyer, Head of Marketing & Communication, og Charlotte Thomassen, COO, er udvalgt af IT-Branchen til at være mentors i 2024. Begge kvinder kommer med en bred erfaring fra branchen, som de kan bruge, når de skal sparre med og guide mentees.

At være mentor for et kvindeligt IT-talent vil give mig mulighed for at dele min viden og erfaring, styrke mangfoldigheden i IT-branchen og være med til at skabe et mere inkluderende arbejdsmiljø.
Jeg ønsker at være med til at inspirere og støtte kvinders professionelle udvikling samtidig med at bidrage til at nedbryde kønsbarrierer inden for teknologisektoren.
Charlotte Thomassen
COO, EPICO


Udover at det er vigtigt for EPICO at være med til at støtte og styrke andre kvindelige IT-talenter i deres karriere og arbejdsliv i IT-sektoren, er det for os meget givende at få mulighed for at udvide vores horisont inden for diversitet og samtidig blive udfordret på nye tendenser inden for IT.

IT og teknologi former fremtiden - det er en branche med uanede muligheder. Jeg vil forsøge at guide og spørge relevant ind til mål og ambitioner. Ét af mine råd er at være nysgerrig - så kommer de spændende opgaver også. 
Jeg vil også prøve at fortælle, at man skal være modig. Det gør ikke noget at fejle, og ofte kommer der spændende projekter og mærkbare resultater ud af de modige og skæve tiltag. Jeg ser frem til at bidrage med viden, men jeg er også sikker på, at jeg kan lære en masse af en mentee.
Sara Høyer Tækker
Head of Marketing & Communications, EPICO


Vi er meget glade for, at IT-Branchen har givet os mulighed for at være en del af mentorordningen, og vi glæder os til gode snakke og sparring i 2024.

Skrevet af Carina Løyche Kristensen

Lignende blogindlæg