En af EPICO's vigtigste julegaver

Hvert år til jul donerer EPICO-koncernen til et velgørende formål. Tidligere år har det bl.a. været til Mødrehjælpen og Julemærkehjemmet.

I år har EPICO-koncernen valgt at donere til FANT.

Vi har valgt at give et bidrag til en frivillig organisation i Danmark, der arbejder for at skabe bedre vilkår for børn og unge i udviklingslande.

EPICO vil gerne takke alle konsulenter, kunder, partnere og andre interessenter, der har været med til at gøre det muligt for EPICO-koncernen at give et bidrag i 2021.

I år er en af vores vigtigste julegaver vores bidrag til FANT, som kæmper for en bedre tilværelse for mere end 10.000 børn og unge i Sierra Leone.

Ved hjælp af FANTs idrætsforeninger bruger FANT sporten som afsæt for børn og unge, samt at få skabt sunde fællesskaber og uddanne ungdommen til demokratisk deltagelse.

Sport kan være med til at forme lokalsamfund, forbinde mennesker og skabe et fælles sprog, som kan være vigtigt. Sporten bruges af FANT til både sammenhold, men også til at konfrontere samfundets udfordringer.

Udover at arbejde med sporten, er FANT en organisation med særligt fokus på udsatte grupper i Sierra Leone: Børn, piger og handicappede. Og hele 72% af pengene, som FANT får, går til det direkte humanitære arbejde. Det er os en stor glæde at kunne give et bidrag til FANT i 2021.

Glædelig jul og godt nytår fra EPICO!

Skrevet af Sara Høyer

Lignende blogindlæg