Det foregående kvartal er gået utroligt hurtigt for vores Bid-afdeling. Vi har bl.a. vundet tre nye rammeaftaler hos både Sundhedsstyrelsen, Københavns Kommune og Københavns Lufthavn. Henrik Lehrmann Mortensen, Bid Manager hos EPICO, fortæller: 

I Q3 2016 har vi fortsat vores succes indenfor udbudsområdet. Selvom juli og august typisk er måneder, hvor der ikke sker så meget indenfor udbudsområdet; så har vi lukket 3 nye rammeaftaler bl.a. med Københavns Kommune og Københavns Lufthavne, og vi har igennem miniudbud vundet opgaver til 7 konsulenter.

Læs kort om vores rammeaftaler hos både Københavns Lufthavn og Københavns Kommune her.

Københavns Lufthavn

I juli vandt Miracle BuddyShop en rammeaftale hos Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavns eksisterende Data Warehouse indeholder i dag data fra parkering, tax-free-shop og generelle kundedata.

De ønsker nu at udvide med data fra deres medlemsprogram.

Miracle BuddyShops fik derfor til opgave at levere både datawarehouse arkitekter, forretningskonsulenter, backend- og frontend-udviklere til den løbende udvikling.

 

Københavns Kommune

Juli var en givende måned. Vi vandt også en rammeaftale hos Københavns Kommune.

Opgaven var primært udvikling og videreudvikling af IT-løsninger, som på forhånd ikke var definerede.

Vores opgave var altså at levere konsulenter, som tilsammen kunne det hele. Københavns Kommune skulle i samråd med vores konsulenter løbende definere, teste og ændre IT-løsninger.

Lignende blogindlæg