Erfaren salgsdirektør skal være den “spillende træner” i et af Danmarks største IT-konsulent- og rekrutteringshuse: “Kulturen emmer af salg i alle afdelinger”.

Grafisk element

Det bliver med et balanceret fokus på både vækst og lønsomhed, når Lars Siewertsen tiltræder som CSO i EPICO-IT A/S som kronen på værket af en mere end 20 år lang karriere i den danske IT-branche.

Lars Siewertsen er pr. januar 2024 tiltrådt som CSO i EPICO-IT A/S hvor han her indtræder i den danske direktion. Siewertsen kommer senest fra Konsulenthuset People-IT som Account Director og partner. Inden da var han 17 år hos ATEA, hvor han som ansvarlig for kunde-divisionen Commercial DK skabte sammenhængskraft i geografisk spredte teams og bidrog til stor kommerciel fremdrift. Det er således med en omfattende erfaring, der kommer både IT-konsulenthuset og selskabets kunder til gavn, når Lars Siewertsen sætter sig i spidsen for salget i EPICO, der de sidste 5 år har oplevet stor vækst på kunder både inden for det private og offentlige og i dag tæller flere end 600 konsulenter:

Jeg glæder mig meget til at blive en del af en virksomhedskultur, hvor der er virkelig højt til loftet, drøn på udviklingen forude og samtidig også plads til at tænke nyt - for det er mit speciale. Kulturen emmer af salg i alle afdelinger, og derfor er det spændende at træde ind og bidrage til netop dette sammenspil mellem salg og afdelingerne i EPICO, så virksomheden i større grad får endnu mere synergi mellem indsatserne. Derudover vil det være et fokus for mig at få endnu flere serviceydelser og koncepter på bordet til fordel for kunderne”, lyder det fra den nyudnævnte salgsdirektør, Lars Siewertsen.

En virksomhed der tager salg seriøst

“Keep it simple” har altid været et af Lars Siewertsens mottoer, og netop derfor er der også øje på, at kerneopgaven bliver netop salg og lønsomhed: Der skal sættes turbo på EPICO’s vækst, og nøglen bliver en digital transformation af IT-konsulenthuset; en rejse, der forbedrer arbejdsgangene med fokus på automatisering og innovation og således mærkes på toplinjen, hvilket først og fremmest bliver Lars Siewertsens hovedopgave, lyder det fra IT-konsulenthusets topchef:

Vi er rigtig glade for at have Lars med om bord. Han har erfaring med at danne varige relationer til kunder og både udvikle og tiltrække talenter. Her i EPICO bliver der god plads til Lars og hans idéer - netop fordi vi er en virksomhed, der først og fremmest har salget i fokus. Sammen med Lars ser jeg frem til en spændende rejse i EPICO i de kommende år og til at gå forrest i at finde de bedste løsninger til vores kunder”, siger Michelle Mark, CEO i EPICO.

Vigtigheden af at være i marken

I dag opererer EPICO på tværs af forretningsområder og landegrænser med hovedsæde i Ballerup. Derfor bliver én af Lars Siewertsens største opgaver også at sørge for at binde organisationen sammen på tværs, og netop når nye afdelinger og koncepter ser dagens lys i den kommende tid, er det hér, at Lars Siewertsens bedste trumfkort kommer i spil, lyder det:

Vi kommer til at asfaltere vejen, mens vi kører på den; EPICO er på en større rejse, og den udvikling kræver, at man har fingeren på pulsen og kan være flere steder på én gang. Derfor kalder jeg også mig selv for en “spillende træner” - netop fordi jeg både kan være ude i marken hos sælgerne og med på kontoret, når der skal lægges strategi. Det betyder også, at jeg får et bedre overblik over organisationen, end hvis jeg bare sidder på hovedkontoret og sender mails ud”, fortæller Lars Siewertsen.

Lignende blogindlæg