Vi går så småt en lysere tid i møde. Tiden, hvor vi igen bliver mødt af fuglesang og solens lune stråler, når vi åbner vinduet om morgenen.  Tiden, hvor pigerne synes sødere og smilene bredere. Tiden, hvor vi atter igen parkerer vores – naturligvis nyvasket – familiekaret i carporten og finder vores nypudset jernhest frem og begiver os ud i verden. Åh, du rare forår. Velkommen tilbage! 

Hos Miracle Buddyshop har vi talt dagene til forårets ankomst. Og selvom vi nok tager glæderne en anelse på forskud og desværre nok må sukke en dag eller to mere efter solens lune kærtegn, kan vi ikke lade være med at kigge smilende ud vinduet fra kontoret og glæde os til lidt varmere og lysere dage. 

Hos os er foråret nemlig ensbetydende med vores årlige cykeltur. Ikke bare vores fælles tirsdagsture, som du også sagtens kan blive en del af. Nej. Jeg taler naturligvis om vores årlige cykeltur, hvor vi inviterer alle kunder, konsulenter og venner af huset på et vaskeægte cykeleventyr. 

Forrige år var vi 46 friske IT-folk, der cyklede til Hamborg, sidste år var vi mere end 50 friske cyklister, der drog mod Berlin. I år går turen til charmerende Lübeck – og vi håber at kunne begive os afsted med flere deltagere end sidste år. 

Turen køres d. 24.-28. maj 2017

D. 24. maj 2017 kl. 12 begiver vi os mod Lübeck. En tur på godt 500 km., som vi fordeler ud på 4 etaper. 

Har du endnu ikke fundet dit lyn af en cykel frem fra skuret? Det skal du ikke være pinlig over (det har jeg heller ikke). Vi afholder løbende træningsture op til turen, hvor du er velkommen til at træne sammen med os. Derudover cykler vi til Lübeck i A-,B-, og C-hold, så ALLE kan være med. Både de hardcore ryttere, som trodser både sne og slud og allerede er i tip-top cykelform – og så os andre, som måske ikke lige når at cykle flere hundrede kilometer om ugen, men stadig gerne vil deltage i den årlige cykeltur.  

Læs den officielle invitation her.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig her inden 1/3-2017. 

Hvorfor afholder vi det? 

Som konsulenthus er gode relationer en vigtig del af vores arbejde. Buddyshop er bygget op omkring de gode relationer og de fælles gode oplevelser, vi får gennem vellykkede projekter og sociale begivenheder. Vi ønsker ikke kun et udelukkende professionelt forhold til vores kunder og konsulenter. Vi ønsker at lære jer at kende. For at skabe det bedst fungerende fundament skal vi sikre at pleje vores relationer og styrke dem undervejs i vores samarbejde. 

Og så afholder vi det, fordi det bare er smadder hyggeligt!