Din cloud og infrastruktur partner

Vi skaber værdi ved hjælp af moderne teknologi

Cloud

Fra behov til daglig drift

Infrastruktur

Arkitektur, migrering og optimering

Kunden i fokus

Du kender behovet, vi kender teknikken og konsulenterne

Peter Kierkegaard

Peter Kierkegaard

Senior Sales Manager

pki@epico.dk +45 29 49 98 34

Cloud & infrastruktur

Hos EPICO har vi eksperter inden for Cloud, infrastruktur og Managed Services. Vi kan hjælpe dig med den hverdag, der danner scene for din kommende platform - uanset om det er ren Cloud, on-premis eller et hybrid-setup. Vi gør det pragmatisk med fokus på dit behov.

Vi kan hjælpe dig med at forme din fremtid - med fokus på teknologi, som giver den rigtige forretningsværdi i forhold til dine udfordringer og strategiske mål. Vi tager hånd om alt fra strategi til den daglige drift!

  • Fra strategi til dagligdag – EPICO bidrager f.eks. med at udarbejde et cloud roadmap, et nyt servermiljø, overvågningsmiljø etc.

Vi fører dig sikkert gennem en styret proces, hvor vi hjælper med et økonomisk overblik og en plan for bl.a. infrastruktur, backup, sikkerhed, adgangsstyring, daglig drift og meget andet.

  • Design og arkitektur – EPICO bidrager med at udarbejde design og arkitektur.

Løsningerne kan indeholde cloud, on-premis eller hybride setups, konsolideringer og migreringsforslag med fokus på Microsoft Azure. Design og arkitekturløsninger kan også indeholde modeller og processer for drift, styring og overvågning.

  • Managed Services – EPICO leverer en række Managed Services omkring infrastruktur og Cloud.

EPICO Managed Services hjælper dig med at håndtere Cloud-parathed, serverkapacitet og optimering, backup og disaster recovery samt fuld overvågning med de nyeste teknologier og sikkerhedsopdateringer samt adgangs- og brugerstyring.

  • Konsulentydelser – EPICO kan bidrage med konsulentydelser på ekspertniveau inden for alle discipliner omkring Cloud, infrastruktur & Managed Services.

Vi har bl.a. arkitekter, system- og tekniske konsulenter samt transitions- og projektledere. EPICO leverer freelancekonsulenter og projektleverancer samt hele løsninger og komplette transitions- og migreringsprojekter med de efterfølgende driftsydelser.

Prøv os af med en upsite for jer:

  • Hvis I skal i gang med Cloud, tilbyder vi et - Cloud readiness review
  • Eller, hvis I er i gang og ønsker hjælp til optimering, tilbyder vi et - Capacity & Optimization Review.

 

Kontakt os i dag!

Lad os tage en snak om din kommende IT-konsulent

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vi har fået hjælp til noget, vi ikke selv var i stand til.”

“Vi arbejder generelt på et ret højt teoretisk niveau og sætter høje krav, men samtidig er der selvfølgelig altid en deadline. Jeg synes vi har fået kompetent og pragmatisk rådgivning.”

“Jeg vil helt klart anbefale Miracle Buddyshop til virksomheder i min situation, som har behov for support til kandidatsøgning samt processerne omkring det. ”

Carlsberg
Siemens

Søger din virksomhed kompetente IT-konsulenter?

Tal med en rådgiver