Microsoft Dynamics AX

Mangler du et IT-program, der kan effektivisere og optimere processerne og ressourcerne i din virksomhed og synliggøre jeres resultater? Eller kører din virksomhed allerede med AX, og har I brug for at udnytte systemet bedre?

Med Microsoft Dynamics AX kan du og dit firma automatisere processer og sikre et optimalt flow og et ansvarsskift. Få et højt informationsniveau og udtræk netop de relevante data, der gør, at I får synliggjort jeres resultater og skaber optimal mulighed for øget vækst og lavere omkostninger.

Kontakt os i dag hos EPICO og få hjælp til implementering af Microsoft Dynamics AX, optimal drift samt problemløsning. Vi har mere end 5.000 freelance IT-eksperter, og vi udvælger den bedste og mest kvalificerede Microsoft Dynamics AX-konsulent til din opgave med udgangspunkt i dine behov og forventninger til kompetencer og personlige kvalifikationer.

Kontoret i København træffes på telefon 30 52 30 50 og kontoret i Århus på telefon 53 74 72 36.
Du er også meget velkommen til at sende en e-mail til info@epico.dk

Du kan også læse videre om vores andre specialister. Klik på menuen til venstre. 

Hvad er Microsoft Dynamics AX?

Microsoft Dynamics AX var oprindeligt et dansk udviklet økonomisystem, som Microsoft opkøbte i 2013. I dag kan du benytte AX til økonomi, drift og HR, og Dynamics anvendes i den offentlige sektor, af producerende virksomheder, i servicesektoren, organisationer og detailhandlen med mere.

Microsoft Dynamics dækker foruden økonomiprogrammet, Microsoft Dynamics AX, også over et CRM-system til håndtering af kundedata, regnskabsprogrammet C5 og flere andre programmer inden for økonomistyring og planlægning af marketingaktiviteter.

Hjælp til Microsoft Dynamics AX

Tag kontakt til EPICO og bliv opdateret med Microsoft Dynamics AX, der understøtter din forretning optimalt i forhold til vækst og bedre processer.

Vi tilbyder:
• mulighed for internationale implementeringer af Microsoft Dynamics AX
• programmer, der kan hjælpe til produktion og logistik
• en høj faglighed og stor praktisk erfaring med Microsoft Dynamics
• mulighed for at optimere jeres processer og dermed skabe vækst
• leverancer til tiden
• specialiseret IT-viden fra vores dygtige freelance Microsoft Dynamics AX-konsulenter
• opsætning, drift, vedligehold og professionel problemløsning

Lad os sammen finde en Microsoft Dynamics AX-konsulent til din virksomhed

VI har et stort netværk af professionelle Microsoft Dynamics AX-konsulenter. Tag kontakt til os allerede i dag og lad os udvælge den bedste konsulent til dit behov. Så får du en konsulent med kompetencer til at løse de opgaver og udfordringer, du står over for.

Undgå stillingsformuleringer, jobopslag og samtaler med et udvalg af Microsoft Dynamics AX-konsulenter til din opgave. Kom hurtigt i gang – du og din virksomhed kan blot ringe til os. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi gør det nemt for dig at komme i kontakt med de mest relevante IT-konsulenter med netop den viden, din virksomhed har brug for.

Vil du være en del af holdet?

Opret dit CV - så kontakter vi dig med det rette job!

Det tager kun 2 minutter.