Siden NextGen tog sine spæde skridt tidligere i år, er afdelingen de sidste seks måneder skudt godt og grundigt i vejret. Det betyder, at de i dag har over 20 konsulenter på kontrakt. Den solide vækst har skabt et behov for at udvide teamet hos NextGen. 
Dem vil vi naturligvis gerne introducere - så tag godt imod dem:

Line Freilev, 25 år, Marketing & Communication Coordinator - NextGen

Line er ansat som Marketing & Communication Coordinator i EPICOs NextGen afdeling. Hun har over 7 års erfaring fra serviceindustrien, hvor 2 år har været haft fokus på event management, project management samt Marketing & Communication.

Til dagligt studerer Line på CBS, hvor hun læser en kandidat i Service Management, som forventes at blive afsluttet sommeren 2020.

Line har mange bolde i luften og er bl.a. kommende Head of Event and Social i CBS Students, samtidig med at hun også sidder som repræsentant i både Cand. Soc. SEM Quality board og Cand. Soc. Study board.

 

 

Line Freilev Rasmussen
Marketing & Communication coordinator - NextGen
lfr@epico.dk
+45 53 74 71 57

Simon Hoejlund
Sales Manager - NextGen
sho@epico.dk
+45 21 74 51 91

Simon Hoejlund, 29 år, Sales Manager - NextGen

Simon er ansat som Sales Manager i EPICOs NextGen afdeling. Simon har 10 års erfaring inden for salg, hvor han det sidste 1,5 år har arbejdet som Management Consultant. Her har Simon bl.a. arbejdet med den strategiske planlægning i forbindelse med salg og marketing, telekommunikation samt ICT og vedvarende energi.

Yderligere har Simon 2 års erfaring inden for forretningsudvikling, hvorfor han passer perfekt ind i teamet hos EPICO NextGen, der er i konstant udvikling.