Hvordan sikrer EPICO sine IT-konsulenter de bedste vilkår i en konkurrencepræget branche samtidig med, at vi gør en forskel for udsatte børn i verden?
Svaret er enkelt: Et samarbejde mellem EPICO og Mentorix, der ikke handler om profit, men hvor alt overskud går til den velgørende organisation Tina’s Gadebørn.

Hvad er Mentorix?
Mentorix har et motto, der lyder ”Moving Minds”. Fordi Mentorix gennem deres kurser i projektledelse ikke bare udvikler nye kompetencer hos kursisterne, men også er med til at udvikle dem som mennesker. Deres kompetente undervisere inden for projekt-, program- og porteføljeledelse har en særlig forståelse for den kompleksitet, der følger med i egenskab som projektleder. Derfor forstår de, hvilket værktøjer de skal videregive til deres kursister, så de er rustet til at løfte opgaven på arbejdsmarkedet.

Mentorix og EPICO
EPICO ved, at deres IT-konsulenter arbejder i et konkurrencepræget marked. Derfor har det altid været en vigtig prioritet hos EPICO at sørge for, at deres IT-konsulenter har haft mulighed for at videreuddanne sig. I et samarbejde med Mentorix tilbyder EPICO nu mulighed for at komme på kursus i projektledelse, hvor det er IT-konsulenternes kompetencer, der er i fokus. Derfor går alt profit ubeskåret til Tina’s Gadebørn, så vi sammen kan gøre en forskel.

Hvem står bag Tina’s Gadebørn?
Tina’s Gadebørn er en velgørende organisation med fokus på at hjælpe børn, der bor på gaden, til et bedre liv. Organisationen blev grundlagt af Tina Hammerstrøm i 2018, fordi Tina tog en skelsættende beslutning i sit liv: Hun ville forlade sine trygge rammer i Danmark som CFO til fordel for at være frivillig hjælper for gadebørn i Asien. På rejsen stod det klart for Tina, at hun kunne gøre en forskel – og ville gøre en forskel! Derfor besluttede hun sig for at grundlægge en nonprofitorganisation, der allerede i dag er med til at sprede det gode budskab og ændre gadebørns vilkår.

”Denne beslutning skulle senere vise sig at være en af mine bedste og givtige beslutninger i livet. På denne tur fik jeg så mange indtryk og fantastiske oplevelser – hvor jeg på tætteste hold oplevede, hvor taknemmelige børn er for blot at modtage lidt hjælp og massevis af knus og kram. Simple, små tiltag, der kan gøre deres hverdag mere human og menneskelig” udtaler Tina Hammerstrøm.
Her ses to af pigerne fra det børnehjem, hvor Tina var frivillig i 2018

Her ses to af pigerne fra det børnehjem, hvor Tina var frivillig i 2018

Hvilken hjælp får Tina’s Gadebørn? 
Tina’s Gadebørn hjælper børnene til et bedre liv på mange måder:

  • Uddannelse – både undervisningsomkostninger, uniformer, skolemateriale, m.m.
  • Dagligdagsting – Medicin, hygiejne midler, fødevarer, vitaminer og tilskud, undervisning i hygiejne og pleje, computere til leg og lektier, TV, spillekonsoller, sportsartikler, tøj m.m.
  • Forældrene får også ting til at kunne hjælpe deres børn, bl.a. sy-kurser og symaskiner. De får desuden prævention, så ikke flere børn ender på gaden.

Læs mere om Tina og organisationen her:
http://tinas-gadeborn.dk/?fbclid=IwAR2o-xj8TOpGmFQGouB6Yv5PY9D4ZvlLB_ASX5QriIShYdWLyX2os6Rjw2g

Har du lyst til at få styrket dine kompetencer og samtidig gøre en enorm forskel for gadebørn? Så hold øje med vores næste kursus!