EPICO er en af de hurtigst voksende IT-virksomheder i Danmark, og et sådant vokseværk, kræver en del ekstra hænder til at løfte alle de spændende opgaver, som vi har.

Ikke nok med, at vi hele tiden finder nye match mellem konsulenter og virksomheder, og dermed finder og ansætter konsulenter, har vi også brug for medarbejdere på vores kontorer.

Vi har haft travlt, og det er gået stærkt. Derfor har vi siden sommerferien ansat ni nye medarbejdere i forskellige positioner på vores kontorer i Danmark.

Med så mange opgaver mellem virksomheder og konsulenter følger også en masse kontrakter. Derfor har vi fået Jessica Kort Remme med på holdet i vores kontraktteam, som vores nye contract manager. Jessica sidder både med kontrakter for Danmark og Sverige.

For at skaffe endnu flere IT-kyndige konsulenter, har vi også udvidet vores salgsteam med hele tre profiler. Henrik Hertel Riber, som er vores nye sales manager i Ballerup, sidder med kunder og konsulenter i øst. På vores kontor i Århus har vi fået to nye consultant managers med på holdet, nemlig Annette Hjordt-Nielsen og Helle Dagø Vittrup, der begge sidder med kunder og konsulenter for vest.

Jessica Kort

Jessica Kort

Henrik Riber

Henrik Riber

Annette Hjordt-Nielsen

Annette Hjordt-Nielsen

Helle Dagø Vittrup

Helle Dagø Vittrup

I vores DCA-team har vi også fået nye kræfter i form af Linda Staal, som er vores nye service delivery manager. Hun skal bl.a. sikre kvaliteten i afdelingen og har også ansvaret for vores relationer til såvel freelancekonsulenter, som kunder og samarbejdspartnere. For at hjælpe DCA med at finde endnu flere tunge og dygtige konsulenter, har vi også fået Katrine Allerslev Hek med på holdet, som sales manager for DCA.

I vores Ressource Management team har vi ligeledes udvidet med ansættelsen af Ida Nornes Nielsen, som assistant ressource manager – hvor hun bl.a. hjælper med administrationen af vores databaser.

Linda Staal

Linda Staal

Ida Nornes Nielsen

Ida Nornes Nielsen

Til at løfte vores NextGen brand, har vi fået Sara Høyer Tækker med ombord i den nyoprettede stilling som marketing & communications manager.

Og det er ikke kun NextGen, der har fået nye marketing kræfter til rådighed, Jacqueline Juntermanns er blevet ansat som marketing & communications manager for EPICO, og skal i samarbejde med resten af vores marketingteam tage sig af kommunikationen for virksomheden.

Sara Høyer Tækker

Sara Høyer Tækker

Jacqueline Juntermanns

Jacqueline Juntermanns