Vi sælger kompetente IT-konsulenter, vi smiler dagen lang – og så vi er umådelig glade for at cykle. Derfor har vi fire år i træk sadlet jernhestene og begivet os på et vaskeægte cykeleventyr sammen med en både kunder, konsulenter og venner af huset.

Første år gik turen til Berlin, andet år gik turen til Hamborg – og i 2016 drog vi atter mod Berlin. I år prøvede vi en ny destination. Ca. 500 km syd for Ballerup (bevares, vi cyklede en omvej) ligger vidunderlige Lübeck; en skøn nordtysk by, som bød på kolde øl og en blød seng, da de friske cyklister ankom på bedste Buddyshop-manér.

 

En revideret dagbog fra en A-holdsrytter

Den første cykeldag bød på 150 af de lange, inden en tiltrængt overnatning på Hotel Saxkjøbing. Men med solen i ansigtet og vinden i ryggen klagede vi ikke.

Andendagen bød på en tidlig afgang i lettere overskyet vejr, men efter en frokost på Rostock-færgen viste den tyske sol sig fra sin bedste side. Efter 110 tilbagelagte kilometer kunne vi alle nyde en dukkert i hotellets badesø i Gut Gremmelin.

Tredjedagen bød ligeledes på en overskyet morgen, men inden vi nåede frem til smukke Wismar - efter en afstikker til Schwerin - var solen atter at se på en klar, blå himmel. Efter 130 km var strandhotellet og en aftendukkert et hit hos alle rytterne.

Fjerde - og sidste - dag bød på 110 km fra Wismar til Lübeck gennem det smukkeste, bakkede terræn med udsigt til Østersøen. Her blev der kørt omkamp med en flok emuer, som nød forårssolen på marken ved siden af cykelstien. Velankommet til Lübeck ventede Kenneth Dini og hans besætning, som havde ledsaget og sørget for os fra start til slut, med bobler til rytterene.

Hvorfor cykler vi egentlig?

Vi afholder denne årlige cykeltur - og fælles træningsture optil - fordi gode relationer betyder meget for os, og fordi gode relationer er grundstenen i vores virksomhed. Vi holder jævnligt arrangementer af social karakter, hvor vi mødes under afslappende forhold; på en cykelsti i tætsiddende lucra er vi alle ens.

Vi er allerede gået i tænkeboks for at finde ud af, hvor næste års tur skal gå til. En slags jubilæumstur!

 Tak for en god tur - vi ses igen til næste år.