Vi er stolte af at kunne introducere vores nyeste koncept Junior IT Partners, som er den nyeste gren hos Miracle BuddyShop. Junior IT Partners er et konsulenthus for juniorkonsulenter.

Det er et konsulenthus for alle nyuddannede, med max 4 års erfaring indenfor softwareudvikling eller som er ved at færdiggøre kandidaten. Det er for jer, som vil have mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver og gennem praktisk erfaring finde ud af, hvilken retning din fremtidige karriere skal gå. Alt dette, mens du er på en fast kontrakt (deltid/fuldtid) hos Miracle BuddyShop.

Ideen bag Junior IT Partners

Hos Miracle BuddyShop vil vi gerne kunne tilbyde alle slags IT-konsulenter; både gamle som unge og erfarne som nyuddannede. Med Junior IT Partners kan vi nu tilbyde virksomheder konsulenter med et frisk syn på IT-verdenen og de mange værktøjer og teorier, der arbejdes med. Juniorkonsulenterne kan bidrage med friske input til eksisterende og erfarne teams og assistere med opgaver, som ikke kræver 10 års erfaring.

”Kunderne bliver ofte overrasket over, hvor meget vores konsulenter kan, hvilket betyder, at de bliver inddraget i flere beslutninger og dermed får et større ansvar”, fortæller Jacques de Bourbon-Parme.

Hvem er Junior IT Partners

Junior IT Partners håndteres af vores to friske, unge og kompetente kollegaer: Mattias Tøndevold-Linnet og Jacques de Bourbon-Parme. Sammen finder de de helt rigtige juniorkonsulenter, som kan arbejde inden for de mest gængse teknologier, i både frontend og backend.

Mattias Tøndevold-Linnethar en bachelor i Business Administration og en kandidatgrad i Creative Business Processes. Sidenhen har han været selvstændig indenfor events, haft del i etablering af faglige erhvervsnetværks og arbejdet med salg og business development hos JUC og Management Events.

Udover at være en super-sælger hos Miracle BuddyShop, holder Mattias meget af at forkæle venner, familie og sin kæreste med lækre, hjemmelavede, fritterede retter - når han altså ikke lige tæver sine kammerater i et spil skak. Han beskriver sig selv som meget spontan og karismatisk, mens kollegaer beskriver ham som enormt underholdende og arbejdsom.

 

Jacques de Bourbon-Parmehar ligeledes en bachelor fra SDU i Business Administration. Senest har han arbejdet med salg af juniorkonsulenter hos IT Minds. Med sin erfaring på området, har han helt styr på, hvad der rører sig i markedet, og hvordan juniorkonsulenter bedst muligt kommer i gang med deres karriere.

Når Jacques ikke er ude og finde kompetente unge konsulenter til Junior IT Partners, holder han af at gå på jagt, fiske og spille golf. Han beskriver sig selv som en let og elegant gør-det-selv-mand i sejlersko, som ikke holder sig tilbage, når hans netværk har brug for en hjælpende hånd. Af kollegaer beskrives han som en målbevidst og kæk medarbejder, som kan få enhver til at smile.

Både Mattias og Jacques er ansat hos Miracle BuddyShop som ansvarlige for Junior IT Partners. Siden deres opstart i august 2016, har de udviklet og arbejdet på det nye koncept og er begge stolte af at kunne sætte deres præg på en allerede etableret og anerkendt virksomhed.

 

Så har du mod på at starte din karriere tidligt? Eller kunne du bare godt tænke dig at tale med fyrene bag Junior IT Partners, så ring til 22704523 eller send dit CV til Jab@miracle-buddyshop.dk.


Du kan også altid kigge forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Lignende blogindlæg