2021 - året der gik

I EPICO har vi trods corona haft et forrygende år med fart over feltet samt opnået nye milepæle og rekorder. Selvom det også har været et år stadig præget af hjemmearbejde og en vis usikkerhed, så har vi også mange positive oplevelser, milepæle og historier at se tilbage på.

Vi starter vores tilbageblik med at kigge på starten af 2021, som stadig bød på meget hjemmearbejde, isolation og lockdown, og så vil vi langsomt bevæge os igennem året og kigge nærmere på de begivenheder, som vi er særligt stolte over, eller som har gjort særligt indtryk.

Sundhed og medarbejdertrivsel i EPICO

I løbet af 2021 har vi i EPICO bl.a. haft fokus på sundhed samt medarbejdertrivsel, specielt trivsel på hjemmekontoret. Derfor inviterede vi forskellige eksperter med online til en række webinarer om forskellige emner relateret til trivsel på arbejdspladsen og hjemmekontoret.

Det resulterede i 5 forskellige webinarer med eksperterne: Kristian Koch, foredragsholder og coach, Erik Løgstrup, foredragsholder og ekspert i ledelse, samt Arne Nielsson, foredragsholder og tidligere OL-medaljevinder.

I forlængelse af dette indførte vi også EPICO-fitness, hvor både EPICO’s ansatte samt vores konsulenter på kontrakt i Danmark, fik muligheden for at deltage i 30 minutters fitness 3 gange om ugen med træneren Rebecca Kristensen via Teams.

Events og messer i 2021

I løbet af 2021 fik vi også afholdt vores populære CV-Speed events i både Jylland og på Sjælland. I den første del af 2021 foregik disse online via Zoom og i den anden halvdel kunne vi heldigvis på forsvarlig vis mødes fysisk til CV-Speed for en stund. Vi fortsætter med CV-Speed i det nye år, og du kan allerede tilmelde dig første CV-Speed i Ballerup d. 13. januar 2022.

Samtidig har vi også deltaget i en række events og messer, først online i starten af 2021 og senere fysisk, da landet atter åbnede op. Her har vi bl.a. deltaget på messer, hvor det offentlige var i fokus, samt messer med IT-talenter, der enten er under uddannelse eller har 0 – 5 års erhvervserfaring inden for IT.

UN Global Compact medlem

Vi er samtidig fortsat stolte medlemmer af UN Global Compact, hvor vi hvert år forpligter os til at indrapportere vores ”Communication on Progress”, og fortæller hvorledes vi tager ansvar, som virksomhed, og hvad vi gør for at overholde UN Global Compacts 10 principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, anti-korruption og miljø. Vi rapporterer som altid bagud, og derfor blev vores COP 2020 udgivet i foråret 2021. Det er et arbejde, vi mener aldrig er færdigt, men det er vigtigt. Derfor skal vi i 2022 arbejde endnu mere med både UN Global Compacts principper samt FN’s 17 verdensmål.

Årets vundne udbud og rammeaftaler

Vores udbudsafdeling har også haft travlt med udbud i løbet af året, og deres indsats med hjælp fra resten af EPICO har b.la. ført til, at vi har fået tildelt følgende rammeaftaler i løbet af 2021:

På IT-konsulentydelser:
  • Evida rammeaftale på levering af IT-applikationskonsulenter
  • Evida rammeaftale på levering af konsulenter med teknisk baggrund
  • Rammeaftale med Energinet i samarbejde med Fellowmind (Distribuerede Teknologier)
    • Dette inkluderer også vores NextGen koncept
På Search og rekrutteringsydelser (EPICO Search)
  • Rammeaftale med Danske Spil
  • Rammeaftale med Evida
  • Rammeaftale med LEGO

Derudover kan vi tilbyde offentlige kunder muligheden for at købe EPICO-konsulenter via SKI 02.17.

Samtidig blev EPICO også kåret som eliteleverandør af Mercell Danmark, fordi vi er blandt de 1% største danske leverandører til den offentlige sektor i 2020 målt på fakturasum.

Det er dog ikke kun udbud og rammeaftaler, der holder os beskæftiget i EPICO. I 2021 nåede vi nemlig en stor milepæl i Danmark, som vi er utroligt stolte over; nemlig at vi har fået 500 IT-konsulenter på kontrakt i Danmark!

EPICO's store 500-fest - en fejring af 500 IT-konsulenter på kontrakt

Denne store milepæl fejrede vi med alle vores medarbejdere, konsulenter, kunder, leverandører, samarbejdspartnere, venner af huset samt plus one partnere. Det var en fantastisk fest, som blev holdt i København d. 29. august og i Jylland d. 5. november. Her kunne man opleve bandet L.I.G.A live, smage EPICO’s helt særlige signatur cocktail samt finde inspiration i vores dertilhørende EPICO 500-cocktailbog, nyde lækker street food, fri bar og god musik - alt sammen ledt godt på vej af vores konferencier Mads Christensen.

Andre spændende tal i EPICO

500 er dog ikke det eneste imponerende tal, vi har i bogen i 2021. For i det tidlige forår 2021 blev vores 2020-årsregsnskab offentliggjort og viste en omsætning på lige under en halv milliard danske kroner og allerede i oktober 2021 rundede vi så en halv milliard i omsætning - en rekord vi agter at slå, da vi arbejder benhårdt på at nå 1 milliard inden for de næste par år. Derudover har vi på koncern-basis globalt set mere end 600 IT-konsulenter på opgave i både Norden samt Europa og Asien.

Ny bestyrelsesformand i EPICO

I EPICO oplever vi, som beskrevet, en rivende vækst og derfor fik vi i 2021 en ny bestyrelsesformand i EPICO; Jesper Wadum Nielsen, som har en fortid hos A.P. Møller, McKinsey og kapitalfondene Polaris og Odin Equity.

EPICO’s bestyrelse består nu af formand Jesper Wadum Nielsen, samt de to ejere, Jens Morten Hansen og Christian van Roon Thomsen, som menige medlemmer.

Nye ansatte i EPICO

Ud over at kunne tælle ét nyt bestyrelsesmedlem, har vi i EPICO også haft fornøjelsen af en masse nye kollegaer både i Danmark, Polen og Sverige. Faktisk har vi budt hele 19 nye medarbejdere velkommen på koncern-basis i 2021, hvilket dermed har resulteret i en del mødeindkaldelser til morgenmad for de nye – en mødeindkaldelse, som vi i EPICO elsker at deltage i.

Ny hjemmeside og konsulent loginportal

Og nu vi er ved temaet ”nyt” – så kunne vi i 2021 endeligt gå live med vores nye og forbedrede hjemmeside samt konsulent-login portal.

Vi har nemlig forbedret vores login portal til alle vores konsulenter, hvor portalen har fået nyt design, og koden har fået en ordentlig overhaling. Den nye konsulentlogin side er blevet født med henblik på en bedre brugeroplevelsen for vores konsulenter, så man har muligheden for at opdatere sit CV og løbende redigere i de data, man har delt med os. Vi har samtidig en masse opgraderinger i støbeskeen for at gøre oplevelsen med portalen endnu bedre for alle.

EPICO's firmatur

Selvom vi har haft travlt med at vokse, var det i år endelig muligt at tage afsted på EPICO’s interne firmatur. I år gik turen til Piemonte, hvor årets tema var EPICO’s kerneværdier. Man er som bekendt aldrig færdig med at arbejde med sin kultur og sine kærneværdier – det er en proces, der forløber hele tiden, og i EPICO arbejder vi dermed også kontinuerligt med disse. Derfor afholdt vi workshops og arbejdede med vores 4 kerneværdier: Den personlige relation, tillid, Åbenhed og ekspertise. Det hjalp selvfølgelig på kreativiteten, at vi kunne udføre disse workshops omgivet af vinmarker og skøn natur i Italien.

EPICO's årlige cykeltur

En anden begivenhed, som vi også endeligt kunne gennemføre på forsvarlig vis, var EPICO’s årlige cykeltur. Normalt cykler vi til enten Berlin eller en anden by i Europa, men grundet corona blev vi inden for de danske grænser i år. Turen gik dermed fra Ballerup til Skagen sammen med EPICO’s cykelvenner: Konsulenter, kunder og venner af huset. Turen tog deltagerne hen over Odden og til Århus, videre gennem Rebild Bakker og Frederikshavn før deltagerne endeligt ankom til toppen af Danmark.

Tak for i år, 2021

Derudover formåede vi i 2021 at drikke så meget kaffe, at vores kaffemaskine på kontoret i Ballerup brød under for presset og vi igangsatte dermed jagten på en ny kaffemaskine – denne nye maskine kommer til at pryde vores kontorer i 2022, og det er vi mange, der glæder sig til! Tak til alle, som har været en del af vores milepæle, succeser, historier, begivenheder og rekorder – vi ser frem til et nyt år og er spændte på, hvad 2022 bringer.

Skrevet af Jacqueline Juntermanns

Lignende blogindlæg