Professionel Rådgiveraften Ballerup

13.10.2021

Borupvang 2C, 2. sal, 2750 Ballerup

Onsdag d. 13. oktober afholder vi professionel rådgiveraften i Ballerup. Her har vi inviteret vores forskellige samarbejdspartnere med, som vil fortælle om deres respektive områder fx i forhold til eventuelle nye regler eller anden viden, du som konsulent bør være opmærksom på.

Til rådgiveraftenen vil følgende samarbejdspartnere komme:

  • Danica Pension – her vil Anette Pleiffer gennemgå pensionsregler- og ordninger mm.
  • Tryg Forsikring – sender Henrik Nøhr Lørrits, som bl.a. vil fortælle om erhvervsforskning, samt andre forsikringer
  • Edelbo Revision – Her vil både Dan Spanggaard og Michael Jensby Jakobsen gøre jer klogere på selskabs-set-up, momsregler, skatteregler mm.
  • Advokat Andersen-Partner – Claus Guldager vil her fokusere på regler inden for selskabsret mm.

Rådgiveraftenen vil foregå på vores kontor i Ballerup – Borupvang 2C, 2. sal, 2750 Ballerup – og vi sørger selvfølgelig for lidt godt til mave og gane. Hvis du, af den ene eller anden årsag, ikke kan deltage fysisk, er der også mulighed for at deltage online.

Hvordan foregår det?

Hver rådgiver vil holde et oplæg på ca. 20 - 30 minutter, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Efter de første to rådgivervirksomheder har været på, vil der være en pause, hvor vi byder på lidt mad og noget at drikke. Efter alle oplæg vil der også være mulighed for at stille flere spørgsmål samt mulighed for at møde andre konsulenter og EPICO's medarbejdere.

Hele eventen vil blive optaget via Teams og delt med alle deltagere efterfølgende. Sidder du med online, kan du unmute og stille spørgsmål, eller du kan skrive det i chat-funktionen - så vil en af EPICO's ansatte læse det højt for rådgiverne.

Sådan tilmelder du dig:

Klik på tilmeldingsknappen og udfyld tilmeldingsblanketten. Her vil du blive bedt om at vælge, om du kommer ind til vores kontor, eller om du er med online. Vi håber selvfølgelig, at så mange af jer som muligt har mulighed for at komme forbi kontoret og deltage fysisk.

Hvis du deltager online, vil det foregå, som et helt almindeligt Teams-møde. Husk derfor at mute din mikrofon, og kun unmute, hvis du har et spørgsmål. Vi anbefaler, at du tilmelder dig med den e-mail, du har knyttet til en Microsoft Teams konto. Har du ikke nogen bruger til Teams, kan du stadig deltage i mødet via en browser og en almindelig e-mail. Tilgår du mødet via en browser, skal du benytte enten Chrome, Firefox eller Edge.

Oplever du problemer med at komme på, så kontakt os på news@epico.dk (mailto: news@epico.dk) eller på +45 29880892.

Vi håber, at du har tid og lyst til at være med i Ballerup onsdag d. 13. oktober kl. 18 Venlig hilsen, EPICO

 

Lignende events