E-Sundhedsobservatoriet 2022

13.10.2022 - 14.10.2022

Konferencehuset Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

EPICO Public deltager til dette års E-Sundhedsobservatoriets årskonference 2022 i Odense, hvor årets tema er; Mod et bæredygtigt digitalt sundhedsvæsen.

I EPICO mener vi, at IT også er velfærd.

Automatisering og digitalisering er fine ‘buzzwords’, som alligevel dækker over noget vigtigt i sundhedssektoren. Nemlig at frigøre tid til fagfolk, så de kan brugen tiden, hvor den er brugt bedst: Hos patienterne. På den måde er IT velfærd. 

Hvis du er nysgerrig efter at høre, hvordan vi kan understøtte omstillingen til gavn for patienter og slutbrugere landet over, kan du med fordel finde os på Stand 6 til E-sundhedsobservatoriets årskonference, som afholdes i Odeon i Odense den 13. – 14. oktober. 

Ved Stand 6 finder du blandt andre Susanne Sønderskov, som står i spidsen for EPICO Public-afdelingen - en afdeling i EPICO, som specialiserer sig inden for det offentlige:

”Vi er med på konferencen for at sætte fokus på, hvordan vi kan bistå udviklingen og implementeringen af de digitale løsninger, som skal danne fundamentet for sundhedssektoren i fremtiden. Det kræver de rette folk til opgaven, og dem er vi specialiseret i at levere”, siger Susanne Sønderskov.


Mød og på messen eller tag kontakt til Susanne og teamet direkte, og hør mere om, hvordan vi kan birdage med rådgivning og dygtige IT-konsulenter til jeres projekt.