Dit near shore setup

EPICO Polen

Fleksible

Fleksible løsninger til lige netop dit behov

Tæt samarbejde

Fokus på det tætte samarbejde mellem alle parter

Dygtige konsulenter til den halve pris

Polske konsulenter med samme kompetencer, bare billigere

Karsten Davidsen

Karsten Davidsen

Sales Manager

kda@epico.dk +45 53 74 72 46

Hvad vi kan gøre for dig 

Vi har et dedikeret team, som udelukkende arbejder på at finde de bedste konsulenter i Polen, som matcher IT behovet i jeres virksomhed. Dette gælder både freelance konsulenter såvel som permanente ansættelser og rekruttering. Vores forretningsområde – EPICO Polen – har både medarbejdere siddende i Polen og i Danmark. Dette betyder, at vi besidder den lokale ekspertise og knowhow, samtidig med, at vi forstår din virksomheds behov i en dansk/skandinavisk kontekst. På denne måde kan vi altså finde de bedste kandidater og samtidig sikre os, at konsulenten bliver en integreret del af din virksomhed og jeres arbejdsgang. Vi tror på, at det bedste samarbejde opstår i tæt samarbejde mellem alle involverede partner. I EPICO Polen er vi på alle måder fleksible lige fra pris til arbejds-setup eller konstellationen af teams og ressourcer. Vores succeskriterie falder på, hvor godt integreret vores konsulent føler sig i jeres virksomhed, samt hvor tilfredse I er med konsulenten. 

Hvorfor konsulenter fra Polen vil gavne jer nu og i fremtiden 

Efterspørgslen på udannede og dygtige IT-kandidater er kun stigende, og i Danmark vil vi ikke kunne følge med, hvis vi udelukkende går efter danskere. Vi ved, at det er blevet sværere og sværere at finde samt fastholde dygtige danske IT-medarbejdere, og vi forudser, at efterspørgslen kun vil stige med tiden. 

I EPICO har vi set et potentiale i at kigge ud over de danske grænser for dygtige IT-kandidater. Mere specifikt Polen, og det er der mange gode grunde til: Polens uddannelsessystem er sammenligneligt med det danske, da en bachelor og kandidat tager lige så lang tid som i Danmark og pensum er stort set ens. Derudover er den arbejdsdygtige gruppe af borgere i Polen 10 gange større end den danske, hvilket betyder, at udbud bedre matcher efterspørgslen. Vi anbefaler derfor, at I som virksomhed, søger ud over de danske grænser for at finde de ressourcer I står og mangler, og når det gælder Polen er vi eksperterne, der kan hjælpe jer! 

Hvordan skaber dette værdi for dig som virksomhed? 

Med en konsulent fra Polen får du den samme dygtige og kompetente konsulent til næsten halvdelen af prisen på en tilsvarende dansk konsulent – nemlig kun ca. 40% af timeprisen på en dansk konsulent. Dertil skal EPICO’s polske konsulenter leve op til samme høje standard, som vi sætter for alle vores konsulenter, danske som udenlandske, når det gælder kompetencer, erfaring og personlighed. Du kan derfor være helt sikker på, at den konsulent du får, ikke kun er billigere, men mindst lige så dygtig, som en dansk konsulent. Derudover er kulturforskellene, arbejdsmæssigt, mellem Danmark og Polen små, hvilket betyder, at vores polske konsulenter nemt kan tilpasse sig jeres arbejdskultur samt arbejdsetik. 

Med EPICO Polen, som jeres partner, får I en fleksibel løsning med dygtige og kompetente IT-konsulenter, med fokus på det tætte samarbejde mellem jeres virksomhed, EPICO og den enkelte konsulent. Alt dette, så I kan blive ved med at have den dygtige og kompetente arbejdskraft, som er vigtig for jeres fremtid indenfor IT. 

Lad os tage en snak om din kommende IT-konsulent

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vi har fået hjælp til noget, vi ikke selv var i stand til.”

“Vi arbejder generelt på et ret højt teoretisk niveau og sætter høje krav, men samtidig er der selvfølgelig altid en deadline. Jeg synes vi har fået kompetent og pragmatisk rådgivning.”

“Jeg vil helt klart anbefale EPICO til virksomheder i min situation, som har behov for support til kandidatsøgning samt processerne omkring det. ”

Carlsberg
Siemens

Søger din virksomhed kompetente IT-konsulenter?

Tal med en rådgiver