Din BI-Cloud-partner

Sammen finder vi den rigtige Business Intelligence.

Fleksible aftaler

Vi fastlægger sammen jeres behov til konsulent og aftale

Dyb kompetence

150 års BI & DW erfaring i teamet!

Perfekt match

Vi kender konsulenterne, så vi sikre et match!

Ole Søby

Ole Søby

Senior Sales Manager

oso@epico.dk +45 53 74 71 79

Business Intelligence,  Data Warehouse og Analytics

Vi er eksperter inden for Business Intelligence (BI), Data Warehouse (DW) og Analytics både med interne ressourcer og dygtige konsulenter i vores CV-database. Vi leverer alt fra governance over udvikling til deployment samt fra Cloud over ETL til rapportlaget – også på devices.

Vi forstår jeres udfordringer og kan gennem en dialog hurtigt afklare præcis, hvilken konsulentprofil der er behov for. Vi har et dedikeret fokus på forretningsområderne Cloud, BI/DW og Master Data Management. Vores erfaring spænder over rådgivning, strategi, projektledelse, implementering, test, infrastruktur og arkitektur. Den lange BI-erfaring kommer jer til gode, når vi drøfter behovet for konsulentassistance og finder den rigtige ressource.

Læs mere om hvordan vi arbejder med Data Warehouse.

Lad os tage en snak om din kommende IT-konsulent

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vi har fået hjælp til noget, vi ikke selv var i stand til.”

“Vi arbejder generelt på et ret højt teoretisk niveau og sætter høje krav, men samtidig er der selvfølgelig altid en deadline. Jeg synes vi har fået kompetent og pragmatisk rådgivning.”

“Jeg vil helt klart anbefale EPICO til virksomheder i min situation, som har behov for support til kandidatsøgning samt processerne omkring det. ”

Carlsberg
Siemens

Søger din virksomhed kompetente IT-konsulenter?

Tal med en rådgiver