Den 28. september fik EPICO sin debut som vært for den første golfturnering, der gav vores netværk mulighed for at tilbringe en dag sammen i de idylliske omgivelser på Skjoldenæsholm Golfcenter.
Morten Korch kunne ganske enkelt ikke have skrevet det bedre selv: Træerne var iklædt farvestrålende farver, søerne funklede - og der var en forventningsfuld stemning i luften. Seks grupper, 19 deltagere i alt, skulle dyste om sejren. Men ”uden mad og drikke duer helten ikke”, som ordsproget lyder. Derfor startede dagen naturligvis med morgenmad, før deltagerne gik i gang med dagens gunstart.

Koncentrationen var høj, men der var alligevel plads til et smil undervejs til outside agency. (Marketing bistod ved at dokumentere EPICO Masters).

Efter en ihærdig indsats – og en runde på omtrent 10 km. –  var det en velfortjent frokost, der stod klar. Lydniveauet afspejlede det høje humør, der også herskede på golfbanen. Når snakken faldt på, hvem der havde vundet EPICO Masters, følte ingen sig helt sikre. Men det blev Preben, der vandt turneringen med et flot resultat på 33 stableford. På anden pladsen kom Bo med 32 stableford - og på en delt tredje plads kom Michael og Eyun med 28 stableford. Derudover slog EPICOs Katrine dagens længste drive, mens Anders og Bo delte placeringen om at komme tættest på flaget. Der skal desuden lyde et tak til Anders fra Philipson Wine, der havde sponsoreret præmierne. 

 

EPICO Masters 2018 må konkluderes at have været et succesfuldt netværksarrangement. Hos EPICO synes vi, at golfbanen er en oplagt måde at pleje sit netværk på. Derfor er det heller ikke en hemmelighed, at vi allerede ser frem til at gentage succesen igen i 2019!

Se flere billeder fra EPICO Masters 2018 her