Sammen finder vi den rigtige

Freelancer.

Fleksible aftaler

Sammen fastlægger vi jeres behov for konsulentydelser

Vækst

Vi er det hurtigst voksende IT-konsulenthus i DK

Personligt match

Vi screener jeres kandidater, så vi er sikret et match

Jens Morten Hansen

Jens Morten Hansen

CEO

jmh@epico.dk +45 20 87 17 21

IT-freelancekonsulenter til opgaver af kortere eller længere varighed

Det kan være uhyre tidskrævende at finde den rette IT-konsulent til opgaven, og det duer ikke at læne sig tilbage og afvente, at rette ansøger melder sig. Det gælder inden for mange brancher og især på markedet for IT-freelancekonsulenter.

Kompleksiteten på IT-projektmarkedet er iøjnefaldende højt, og kravet til omstillingsparathed er stort, både for virksomheder og konsulenter. Det kræver en stor årvågenhed konstant at skabe de rigtige match mellem vor tids nomader, IT-freelancerne og virksomhedernes konstante behov for stadigt mere specialiseret IT-viden. EPICO leverer konsulenter inden for en lang række områder – fra support over drift, infrastruktur og udvikling til tunge program- og projektlederstillinger samt forretningskonsulenter. Vi leverer hurtigt, både til kortere og længerevarende kontrakter efter behov.

Lad os tage en snak om din kommende IT-konsulent

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vi har fået hjælp til noget, vi ikke selv var i stand til.”

“Vi arbejder generelt på et ret højt teoretisk niveau og sætter høje krav, men samtidig er der selvfølgelig altid en deadline. Jeg synes vi har fået kompetent og pragmatisk rådgivning.”

“Jeg vil helt klart anbefale Miracle Buddyshop til virksomheder i min situation, som har behov for support til kandidatsøgning samt processerne omkring det. ”

Carlsberg
Siemens

Søger din virksomhed kompetente IT-konsulenter?

Tal med en rådgiver